WEB tv Κινηματογράφος

The Predator: Οι εξωγήινοι επιτίθενται ξανά με περίσσια οργή! [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο τηλεοπτικό trailer του The Predator, του πολυαναμενόμενου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Shane Black (The Nice Guys) όπου σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τους Sterling K. Brown και Boyd Holbrook (Logan, Narcos).

Το συγκεκριμένο εγχείρημα το σενάριο του οποίου επεξεργάστηκε ο Fred Dekker (The Monster Squad), έπειτα από μεγάλο διάστημα δίνει και πάλι δυναμική ώθηση στο διάσημο franchise με τα εξωγήινα αιμοδιψή πλάσματα.

Οι πιο θανάσιμοι εξωγήινοι από τις μακρινές γειτονιές του διαστήματος επισκέπτονται ξανά τον γαλαξία μας και βάζουν πρόσω ολοταχώς για την Γη, όταν ένα παιδί (Jacob Tremblay) θα σημάνει, χωρίς να το ξέρει, το σήμα για την επιστροφή τους. Έχοντας τελειοποιήσει τον γενετικό τους κώδικα θα εξαπολύσουν την πιο άγρια πολιορκία τους έναντι του πλανήτη μας. Έτσι λοιπόν, μία ομάδα πρώην στρατιωτικών και ενός απαισιόδοξου επιστήμονα ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από ένα κοινό σκοπό: να μην αφανιστεί το ανθρώπινο γένος.

Το cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Alfie Allen (Game of Thrones), Thomas Jane (The Expanse), Augusto Aguilera (Snowfall), Jake Busey (Stranger Things), και η Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale).

Το The Predator η παγκόσμια πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω δείτε και το σχετικό trailer:

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα