Ψυχαγωγία

The Weekend Away: Η κεταμίνη «πρωταγωνιστεί» σε ταινία του Netflix

Πρόκειται για θρίλερ που περιγράφει την ιστορία δύο φιλενάδων.
Ακούστε το άρθρο

Μια ταινία του Netflix, μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν το νούμερο 1 στις προτιμήσεις των θεατών.

Η ταινία The Weekend Away που προβάλλεται στο Netflix είναι ένα θρίλερ η υπόθεση του οποίου περιστρέφεται γύρω από μια δολοφονία με κεταμίνη , που βρίσκεται έντονα στην επικαιρότητα λόγω της υπόθεσης του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η ταινία έχει να κάνει με την Μπεθ και την Κέιτ, δυο φίλες που αποφασίζουν να πάνε μίνι διακοπές στο εξωτερικό. Η Μπεθ είναι παντρεμένη και μητέρα. Η Κέιτ ελεύθερη και γεμάτη όρεξη για ποτό, ξεφάντωμα και άλλα τέτοια. Αν και η Μπεθ αντιλαμβάνεται την διαφορά φάσης ανάμεσά τους και για αυτό τον λόγο το σκέφτεται για το αν πρέπει να δεχθεί την πρόταση της φίλης της για αυτή την απόδραση, εν τέλει, την ακολουθεί.

Βασισμένη σε βιβλίο η ταινία

Όμως όση καλή διάθεση και αν υπάρχει, η διαφορά διάθεσης των δυο φίλων δεν ξεπερνιέται εύκολα και έτσι, μετά από μια βραδινή έξοδό τους τσακώνονται έντονα. Την επόμενη μέρα, η Μπεθ ξυπνάει και αντιλαμβάνεται πως η φίλη της λείπει. Και όχι μόνο αυτό αλλά το δωμάτιο μοιάζει με σκηνή εγκλήματος. Σύντομα, καταλήγει να κατηγορείται για την δολοφονία της κολλητής της.

Τα στοιχεία δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την Μπεθ. Ο τσακωμός που προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ κάνει τις δυο γυναίκες να μην μοιάζουν και τόσο αγαπημένες. Η ζαλάδα των πολλών ποτών που είχε καταναλώσει δεν της δίνει την δυνατότητα να πει μια συνεκτική και πειστική ιστορία για το τι έλαβε χώρα την νύχτα που προηγήθηκε του πρωινού της εξαφάνισης της Κέιτ. Εν τέλει, θα καταλήξει ακόμα και η ίδια να αμφισβητεί την εκδοχή της. Μέσα σε όλο αυτό το μπέρδεμα θα πρέπει να βρει τα στοιχεία που θα την αθωώσουν. Γιατί αν δεν το κάνει η ίδια, κανείς δεν θα το κάνει για αυτή.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Σάρα Άλντερσον και πρωταγωνιστούν η Λέιτον Μίστερ, η Κριστίνα Γουλφ και ο Ζιάντ Μπάκρι.

Όλη η επικαιρότητα