Ηλεία Πολιτισμός

Θεατρική Ομάδα Κρεστένων Έκφρασις: «Η ζωή είναι ωραία»…ξανά

«Η ζωή είναι ωραία» και επιστρέφει από την Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» για μια και μόνο παράσταση, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρεστένων.

Όσοι δεν κατάφεραν να απολαύσουν τις τρεις παραστάσεις που δόθηκαν τον περασμένο Μάρτιο από την Θεατρική Ομάδα, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον κλειστό χώρο του Θεάτρου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τώρα – ή να ξαναδούν, όσοι ήταν εκεί τον Μάρτιο – τα ίδια 6 μονόπρακτα του μεγάλου Ρώσου λογοτέχνη και συγγραφέα Αντον Τσεχωφ, σε σκηνοθεσία της Τζένης Μπίθα.

Αυτή η παράσταση έχει όμως και μια ωραία έκπληξη για όλους, αφού θα παρουσιαστεί ένα ακόμα – διαφορετικό – νέο 7ο μονόπρακτο, του Έλληνα χρονογράφου, δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, με τον τίτλο «Οι τρελοί της εποχής».

Το «ραντεβού» λοιπόν έχει δοθεί την προσεχή Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρεστένων (σ.σ Γιορτή Σταφίδας). Το εισιτήριο είναι 3,00 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών.

Όλη η επικαιρότητα