Ηλεία

Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού: Πολύ γέλιο με «Το κορίτσι του πάθους»

Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Το κορίτσι του πάθους», σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Κυπριώτη, από την Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού, υπό την αιγίδα του δήμου Πηνειού..

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις της Ομάδας είναι καθημερινά από τις 13 έως και τις 16 Φεβρουαρίου και από τις 20 έως και τις 23 Φεβρουαρίου. Η θεατρική ομάδα Βαρθολομιού μας υπόσχεται… γέλιο μέχρι δακρύων με την νέα της παράσταση, καθώς πέρυσι συστάθηκε για πρώτη φορά με την βοήθεια του Λάζαρου Κυπριώτη, γνωστού και αγαπημένου ερασιτέχνη ηθοποιού που ξεκίνησε ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας Γαστούνης αλλά έχει παίξει και σε αρκετές παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Πύργου.

Ο καθηγητής Χρήστος Αντωνόπουλος  σχολιάζοντας την παράσταση δήλωσε:“Θέατρο είναι ευρηματικοτητα, εκφραστικότητα, τόλμη, κριτική και άποψη.Αυτό το υπέροχο δένδρο της δημιουργικότητας δίνει καρπούς στο πολιτισμικό πάρκο που ο θιασώτης πολίτης ξοδεύει σκέψη καί ψυχή για να γνωρίσει ψυχαγωγώντας την αίσθηση του. Ναι, η Θεατρική ομάδα Βαρθολομιού το τόλμησε. Είναι πολύ σημαντικό να υπερβάλλεις και να υποβάλλεις θεατρολογώντας να αναδείχνεις, σκέψεις και απόψεις, να προτείνεις και να παντρεύεις, ερμηνεύοντας μαζί το τώρα και το τότε.Μία απλή καθημερινότητα, να ναι ανεξίτηλη στο χρόνο φθάνοντας στο άρωμα του δράματος, έτσι… απλωχερα και φωναχτά…Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται με την ελεύθερη σκέψη που διαστρέφει το χρόνο με το δραματικό φινάλε..”.

Tηλέφωνα κρατήσεων 2623041005 και 6973961281

Όλη η επικαιρότητα