WEB tv Ηλεία Μουσική

Θέατρο Φλόκα: Ξεναγός στο μουσικό ταξίδι η Δ. Βανδή με τον Γ Θεοφάνους

Ακούστε το άρθρο

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους με την συναυλία που έδωσαν στο θέατρο «Ολύμπια» στου Φλόκα την Παρασκευή το βράδυ.

Παρουσίασαν αγαπημένα τραγούδια που μάγεψαν το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία που διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ με τις αγαπημένες επιτυχίες της γνωστής ερμηνεύτριας

«Το θέατρο Ολύμπια εμπνευστής του οποίου ήταν ο αείμνηστος Νίκος Καρυώτης ο οποίος συνέλαβε την ιδέα για το χτίσιμο αυτού του θεάτρου πριν από 30 με 35χρόνια. Χτίστηκε το 1997 και βεβαίως από τότε εδώ έχουμε τη χαρά να έχουμε φιλοξενήσει πάρα πολλές σημαντικές παραστάσεις, χορευτικές, θεατρικές, μουσικές. Απόψε με αυτή την παράσταση ξεκινάμε τα Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας. Είχαμε άλλες τρείς προφεστιβαλικές εκδηλώσεις μέσα στον Ιούνιο ενώ το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ Ρόη Αντωνοπούλου Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχ Ολυμπίας.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους μετέφεραν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Όλη η επικαιρότητα