Lifestyle

Θέμης Πετράκης: Το «κακό παιδί» αρραβωνιάστηκε

Ακούστε το άρθρο

Νοέμβρης του 2010 και στο θρυλικό πλέον Mercedes-πίσω από το σημερινό Κέντρο Αθηνών-που είναι γεμάτο με επώνυμες και μη παρέες γύρω στις μία τα μεσάνυχτα, η είσοδος του 32χρονου τότε Θέμη Πετράκη είναι αρκούντως εντυπωσιακή.

Ο νεαρός εφοπλιστής φορώντας καπέλο εισέρχεται μαζί με μια τετράδα χαμογελαστών καλλίγραμμων Ρωσίδων που φορούν επίσης καπέλα, καυτά σορτσάκια και σούπερ μίνι.

Το θέαμα αφήνει άφωνους κάποιους μη γνωρίζοντες, αλλά όχι εκείνους που ήξεραν καλά το «άγριο νιάτο» των Βορείων προαστίων, γνωστό θαμώνα των μεγάλων κλαμπ.

Έχοντας στο παλμαρέ του ουκ ολίγες σχέσεις με επώνυμες και λίγότερο επώνυμες, ο Θέμης Πετράκης ήταν «άστατος» στα αισθηματικά του και μέχρι πρότινος τουλάχιστον, δύσκολος στο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Τελικά αυτή που έκλεψε οριστικά την καρδιά του δεν είναι ελληνίδα, αλλά μια γοητευτική ξανθιά κοπέλα με καταγωγή από Ρωσία και Αμερική, η οποία τον έκανε να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Της έκανε πρόταση γάμου στις 7 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ενώπιων των φίλων του που έδωσαν το παρόν στο κλειστό σχετικά κάλεσμα, που έλαβε χώρα στο στο εστιατόριο «21» της Κηφισιάς.

Εκεί αφίχθησαν μετά από ένα κάλεσμα που είχαν στη Ναυτιλιακή λέσχη Πειραιά και οι γονείς του 40χρονου πλέον εφοπλιστή, Ανδρέας και Άννυ Πετράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του εφοπλιστή, την επομένη δείπνησε μαζί με την αγαπημένη του και τους γονείς τους στο Zonars, ώστε να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός σε πιο κλειστό και καθαρά οικογενειακό κύκλο.

Τώρα αναμένεται πλέον η ημερομηνία του γάμου που θα γίνει το νέο έτος, πιθανότατα καλοκαίρι.

Η αποτυχημένη απαγωγή και η Ferrari της οργής

Μέχρι το 2014, ο Θέμης Πετράκης ήταν περισσότερο γνωστός για το lifestyle και τις γοητευτικές συνοδούς του με τις οποίες έδινε το παρόν, σε πάρτι της κοσμικής Αθήνας και σε νυχτερινά κέντρα.
Στις κατακτήσεις του συμπεριλήφθηκαν κατα καιρούς η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαριάννα Παπαδοπούλου, η Βερόνικα Πάστρα και η Ναταλία Γεωργαλά.

Αρκετοί θυμούνται ακόμη ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο κυρίες που έλαβε χώρα στο Rock ‘N’ Roll, οι οποίες φέρεται να πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για χάρη του χαρίζοντας ένα πρωτόγνωρο θέαμα.

Γενικότερα ήταν ένας νεαρός με πολλές κατακτήσεις που λάτρευε τις εξόδους και τα ξενύχτια ακόμη και μετά την αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής του, το 2009 από πρώην εκδότη lifestyle εντύπων.

Ήταν ένα περιστατικό το οποίο τον ανάγκασε λένε κάποιοι να προσλάβει σωματοφύλακες για την ασφάλειά του, κάτι απόλυτα λογικό μετά την συγκεκριμένη περιπέτεια.

Πέντε χρόνια μετά την αποτυχημένη απαγωγή θα γίνει ακόμη πιο γνωστός, χάρη στο επεισόδιο με την Αλεξία Έβερτ, η οποία τράκαρε κατά λάθος την Ferrari του στο Κολωνάκι.

Ήταν ένα συμβάν που πήρε δημοσιότητα κυρίως λόγω της στάσης του εφοπλιστή λίγα λεπτά μετά το ατύχημα απέναντι στην κόρη του Μιλτιάδη Εβερτ.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο εφοπλιστής της πέταξε έναν τόμο του «Χρυσού οδηγού» στο κεφάλι, το οποίο την σώριασε στην άσφαλτο.

«Έφαγα ξύλο. Με απείλησαν. Μου είπε ότι θα πληρώσω με το αίμα μου την Ferrari του και αν δεν ήταν στη μέση ο σωματοφύλακας του, ο οποίος προσπάθησε να τον απωθήσει θα έτρωγα ακόμη περισσότερο ξύλο» είχε δηλώσει η Αλεξία Έβερτ.

Παρόλο που λίγη ώρα αργότερα ο εφοπλιστής δέχθηκε να της ζητήσει γραπτώς συγνώμμη, η κυρία Έβερτ κατέθεσε αγωγή εναντίον του και τον περασμένο Ιούνιο το Γ’ Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Ο Θέμης Πετράκης καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αφού κατέθεσε ότι η Αλεξία Έβερτ παραπάτησε και χτύπησε μόνη της.

Τόνισε ότι η αντίδικός του θα έπρεπε να είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς το βράδυ του ατυχήματος και πλέον περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυτοί που τον ξέρουν καλά, λένε ότι ο 40χρονος πλέον εφοπλιστής, έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, εδικά μετά την γνωριμία του με την ξανθιά καλλονή.

Είναι πλέον πιο ήρεμος, έχει περιορίσει κατά τι τις συνεχόμενες στο παρελθόν νυχτερινές εξόδους και αποφεύγει να δίνει συχνά λαβές για σχόλια.

Η κίνησή του να επισημοποιήσει την σχέση του, ήταν αναμενόμενη από τον κύκλο του αφού τα δύο τελευταία χρόνια, δείχνει να είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με αυτό το κορίτσι.

Κι ο έρωτας ως γνωστόν ηρεμεί τους ανθρώπους, πόσο μάλλον ένα πρώην «άγριο νιάτο» που δείχνει πλέον ότι ωρίμασε…

Protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα