Πολιτική

Θεοδωρικάκος για πυροβολισμό 16χρονου: Θέλουν επανάληψη του 2008

Για προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταυτίσει το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να υπάρξει «επανάληψη των θλιβερών γεγονότων» εκείνης της εποχής, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε δηλώσεις του για τον πυροβολισμό αστυνομικού κατά του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.
Ακούστε το άρθρο

«Διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Ας το σεβαστούν όλοι αυτό. Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει για κομματικούς λόγους την υπόθεση. Επιχερούν μια επικίνδυνη ταύτιση με το 2008 και την επανάληψη των θλιβερών γεγονότων».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ευχήθηκε στην οικογένεια του 16χρονου «γρήγορη ανάρρωση» ενώ ξεκαθάρισε ό,τι «ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις». «Η ισχύς της Δημοκρατίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Οι χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόφωνης καταδίκης. Στηρίζουμε την Αστυνομία αλλά πάντα αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου. Ο νόμος είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Εύχομαι στην οικογένεια του 16χρονου να αναρρώσει γρήγορα».

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα