Categories: Lifestyle

Θεοφανία Παπαθωμά για «Μαύρο Ρόδο»: Πρώτη φορά κάνω την «κακιά», είναι πρόκληση για μένα

Share

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο της και την απουσία της από την τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται στο «Μαύρο Ρόδο» την Πολυξένη Βελιώτη, μητριά της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και σύζυγο του Λευτέρη Βελιώτη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Για τον ρόλο της στη σειρά ανέφερε: «Έχω μία κόρη από προηγούμενο γάμο. Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση. Η Πολυξένη δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή».

Η Θεοφανία Παπαθωμά τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που υποδύεται «αρνητικό» ρόλο. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Δεν έχω παίξει ποτέ την κακιά. Είναι η πρώτη φορά, και για εμένα είναι πρόκληση».

Για την απουσία της από την τηλεόραση αποκάλυψε: «Έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης. Έλειψα 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πράγματα, απλά δεν δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν». Πρόσθεσε μάλιστα: «Δεν είχα άγχος ποτέ μήπως με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη».

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.