Μεσσηνία Πολιτισμός

Θερινά μαθήματα στο νέο εικαστικό εργαστήριο που στεγάζεται στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ πλήρως το ρεπορτάζ μας εδώ και καιρό για την μεταφορά ενός πυρήνα πολιτισμού της Κυπαρισσίας στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ. Όπως είχαμε τονίσει το Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία μεταφέρθηκε μετά την διαμόρφωση δύο αιθουσών στο 1ο όροφο σε κέντρο πολιτισμού καθώς ξεκίνησαν καλοκαιρινά μαθήματα με υπεύθυνο σπουδών το Σωτήρη Γκαρδιακό.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η νέα συνάντηση γνωριμίας στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας παρουσία του Δημάρχου Κυπαρισσίας και του Προέδρου της κοινοφελούς επιχείριησης, προκειμένου οι κάτοικοι να εντρυφήσουν στις τέχνες με τις δράσεις που προσφέρει το Εργαστήριο με το νέο πρόγραμμα σπουδών, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. Το Εικαστικό Εργαστήρι, ξεκίνησε την λειτουργία του στην Κυπαρισσία από το 1996, αλλά πριν από 2 χρόνια διέκοψε τη λειτουργία του στο κέντρο της αγοράς καθώς σήμερα πλέον στεγάζεται στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Παράρτημα του εργαστηρίου βρίσκεται ήδη στους Γαργαλιάνους, αλλά από το νέο έτος σχεδιάζεται να λειτουργήσει και στα Φιλιατρά.

Στα καλοκαιρινά μαθήματα διδάσκονται ζωγραφική, χαρακτική, κεραμική, ιστορία τέχνης δεδομένου ότι θα διεξάγονται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974907889 και στο email: eikastikoergastirio@gmail.com Καλή επιτυχία ευχόμαστε στο Εργαστήριο που πλέον βρήκε νέο χώρο δράσης.

Όλη η επικαιρότητα