Επιχειρήσεις Ηλεία Καταναλωτές

Θερινές εκπτώσεις – Αμαλιάδα: Ο κόσμος… μπήκε στα μαγαζιά!

Ακούστε το άρθρο

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Ανέλπιστα… καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη ημέρα των θερινών εκπτώσεων για την αγορά της Αμαλιάδας. Και το «καλή» έχει να κάνει όχι με κάποιον μεγάλο τζίρο από τα καταστήματα, αλλά με τον ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, που μπήκε στα μαγαζιά, έκανε την έρευνα αγοράς και σε πολλές περιπτώσεις ψώνισε!

Και το πρόσημο κρίνεται θετικό, μιας και προερχόμαστε από μια σοβαρή κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, που και πάλι καραδοκεί και η ψυχολογία του κόσμου είναι στο ναδίρ, με το κλίμα αβεβαιότητας τόσο για την υγεία του, όσο και για τα οικονομικά του.

Από νωρίς χθες το πρωί, η κίνηση στην αγορά της πόλης ήταν έντονη. Πολλοί στέκονταν στις βιτρίνες και έμπαιναν στα εμπορικά καταστήματα για να δουν καλοκαιρινά είδη σε πολύ καλές τιμές, με τα ποσοστά των εκπτώσεων να ξεκινούν από 20% και σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνουν και το 70%!

Οι καταστηματάρχες έδειξαν ικανοποιημένοι με την κίνηση– πάντα σε συνάρτηση  με  τα δεδομένα της εποχής – εκφράζοντας την ελπίδα αυτό το ενδιαφέρον να μετατραπεί και σε ψώνια το επόμενο διάστημα, για να μπορέσουν και οι ίδιοι να πάρουν μια οικονομική «ανάσα»…

Εύη Φλεβοτόμου: Even

«Η κίνηση σήμερα είναι σχετικά ικανοποιητική. Οι τιμές είναι αρκετά καλές για τα δεδομένα της εποχής. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί και να υπάρξει μια κίνηση ώστε να βοηθηθεί και η αγορά. Θα δούμε τις επόμενες μέρες»

Ευγενία Σιδηροκαστρίτη: Inside Fashion

«Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν. Ο κόσμος δείχνει σήμερα ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κάνει την έρευνα του σε είδη και τιμές. Οι εκπτώσεις είναι πολύ καλές σε ποιοτικά είδη και καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί»

Αναστάσιος Κούρτης: Alexandra

«Ξεκίνησαν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά το κλίμα είναι και λίγο υποτονικό. Μέρα με την ημέρα περιμένουμε η κίνηση να αυξηθεί. Σε σύγκριση με άλλες χρονιές, η κίνηση φαίνεται πιο μειωμένη λόγω όλων αυτών που έχουν συμβεί.

Έχουμε επάρκεια σε όλα τα είδη και οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές. Φτάνουν στο 70%- 80% και πιστεύω ότι ο κόσμος με βάση και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει να ψωνίσει»

Μαρία Περδίκη: Prestige

«Ο κόσμος κάνει την έρευνα του, ρωτάει, προσπαθεί να δει πως θα κινηθεί, ανάλογα και με τα οικονομικά του, γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Ευχαριστώ το κοινό όλης της περιοχής που μας στηρίζει και συνεχίζει να μας εμπιστεύεται μέσα σε αυτούς τους περίεργους καιρούς.

Κάνουμε ότι μπορούμε να έχουμε ποιοτικό ελληνικό ρούχο, που είναι δύσκολο να το καταφέρνουμε για τις εποχές που ζούμε και ελπίζουμε το καλύτερο για όλους μας»

Όλη η επικαιρότητα