Θεσσαλονίκη: Ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Δώδεκα τραυματίες!

Ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας. Το ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 25 άτομα εκτελούσε σήμερα το πρωί την γραμμή Ακροπόταμος-Θεσσαλονίκη, καθώς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το λεωφορείο λίγο μετά τα φανάρια Αγίου Αθανασίου και πριν τα φανάρια Αγχιάλου, έφυγε από την πορεία του και αφού διαπέρασε τις διαχωριστικές μπάρες «καρφώθηκε» απέναντι σε τοίχο μάντρας μηχανημάτων.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δώδεκα άτομα μεταφέρονται στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος.

Οι τραυματίες σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ είναι οκτώ άνδρες και τέσσερις γυναίκες ενώ δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός πέρα από ορισμένα κατάγματα κάτω άκρων και πλευρών. Οι τραυματίες είναι ηλικίας από 19 έως 69 χρόνων. Δύο από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον Άγιο Παύλο έχουν ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν επτά ασθενοφόρα και μια κινητή ιατρική μονάδα καθώς και η Τροχαία ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τυχόν εγκλωβισμούς, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκε σίγουρη τραγωδία αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο.

Τα αίτια της πρόσκρουσης ερευνώνται.

Δείτε εικόνες από το σημείο που έγινε το τροχαίο       

 

newsit.gr / Με πληροφορίες και από e-koufaliathessnews