Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δεν έχει παραδοθεί ακόμα το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

Πάει για Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, η παράδοσή του
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, σύμφωνα με το ThessToday, ακόμη και αν το πολυαναμενόμενο e-mail σταλεί σήμερα το απόγευμα από Ελβετία, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία.

Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.

Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Το τελικό πόρισμα όμως θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Όλη η επικαιρότητα