Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δηλητηρίασε ή έπνιξε την ερωμένη του ο αγγειοχειρουργός;

Τον τρόπο δολοφονίας της 36χρονης ερωμένης από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό προσπαθούν να ανακαλύψουν οι Αρχές με όλα τα σενάρια πιθανά ακόμη κααι αυτό της δηλητηρίασης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε τραύματα στους γλουτούς και σε άλλα μέρη του σώματος, όλα όμως ήταν πριν την δολοφονία της γυναίκας.  Η τοξικολογική εξέταση έδειξε όμως ότι είχε δοθεί αναισθητικό στο θύμα χωρίς αντίστοιχη ιατρική πράξη και προς τα εκεί κατευθύνονται οι έρευνες. 

Βέβαια οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οπότε δεν μπορεί να υπάρχει σίγουρο συμπέρασμα. Όμως, τα πρώτα στοιχεία δεν αναφέρουν κάποιο άλλο τραύμα από πιστόλι ή αιχμηρό εργαλείο. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, όταν κα ιολοκληρωθούν οι εξετάσεις η Αστυνομία θα γνωρίζει και το πως ο αγγειοχειρουργός σκότωσε τη γυναίκα από τη Γεωργία με την οποία διατηρούσε σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Οι αναζητήσεις οδήγησαν στ συμπέρασμα ότι μία ημέρα πριν να δηλωθεί η εξαφάνισή της, η γυναίακ είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς θα υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Παράλληλα, την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, όπερ και σημαίνει ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και όχι για απλή εξαφάνισή ή έγκατάλειψη.

Η γυναίκα είχε συνομιλίες στο Facebook με τον 38χρονο γιατρό οπότε οι έρευνες στρέφονται αμέσως προς τα εκεί. Αποδεικνύεται πως υπήρχε ερωτική σχέση η οποία δεν πήγαινε καλά. Δεν υπήρχαν όμως αποδείξεις οπότε οι αστυνομικοί απλώς παρακολουθούν τον γιατρό και περιμένουν.

Τότε ο γιατρός έκανε το λάθος. Δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου πήγε στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τον πρόδωσαν όμως οι κάμερες που δείχνουν το όχημα του να πηγαίνει στη Χαλκιδική και να επιστρέφει τα ξημερώματα.

Ξεκίνησαν ενδελεχείς έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα