Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι πατέρας και γιος για τον θάνατο του 15χρονου (βίντεο)

Ο 15χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο 56χρονος πατέρας του για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανήλικου!
Ακούστε το άρθρο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης στη Θεσσαλονίκη για το τραγικό περιστατικό με τον 15χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνομήλικο φίλο του τη Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2022).

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (23.04.2022), ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο συνομήλικό του στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που συγκλονίζει τη συμπρωτεύουσα.

Σοκάρει, εν τω μεταξύ, η ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο! Αποκαλύπτεται ότι πυροβολήθηκε από 2 – 3 μέτρα, η σφαίρα τον βρήκε στο δεξί μάτι, κι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από αστυνομία, ο 15χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο 56χρονος πατέρας του για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανήλικου!

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό έγινε Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2022), μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Ευόσμου, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο ο 15χρονος. Από την αστυνομία κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα