Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη νεαρού, που έκρυβε επτά αλλοδαπούς μέσα σε αυτοκίνητο

Κατά τη διάρκεια του «κυνηγητού», ο 20χρονος διακινητής προσέκρουσε σε περιπολικό - Τρεις από τους παράνομους αλλοδαπούς ήταν κρυμμένοι στο πορτ μπαγκάζ
Ακούστε το άρθρο

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένας 20χρονος αλλοδαπός λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, από αστυνομικούς ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα αλλοδαπούς.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει αγνόησε φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, κινήθηκε αντίθετα σε οδό όπου προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Επιπλέον, προκάλεσε φθορές και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Έπειτα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον νεαρό δράστη. Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, τρείς από αυτούς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ παράλληλα ερευνάται σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο όχημα.

Στο σημείο προσήλθε άμεσα και σταθμός της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιληφθεί στο κομμάτι αρμοδιότητάς της.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα