Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24/11) παραδόθηκε ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.
Ακούστε το άρθρο

Ο 26χρονος οδηγός που φέρεται να παρέσυρε την νεαρή κοπέλα παραδόθηκε σήμερα στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24/11) παραδόθηκε ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν σεσημασμένο 26χρονο, αλβανικής καταγωγής.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί.

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί ο 26χρονος που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης μια 21χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Καμάρες της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Συνελήφθη η συνεπιβάτης του οδηγού

Η νεαρή κοπέλα είναι 19 ετών ήταν συνεπιβάτης του οχήματος και η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή της. Σύμφωνα με το MEGA η 19χρονη ήταν μέσα στο όχημα στην ώρα που ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία κατόπιν έρευνας εντόπισε την 19χρονη συνεπιβάτη, την κάλεσε και κατόπιν συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί η 19χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα