Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής «με τα μαύρα» που είχε γίνει ο φόβος και τρόμος των κατοίκων

Ο ληστής έχει χτυπήσει 4 φορές στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τις κινήσεις του…
Ακούστε το άρθρο

Ο ληστής ακολουθεί την ίδια συνταγή στη Θεσσαλονίκη. Πάντα στα μαύρα, με ένα όπλο στα χέρια και ταχύτατη εισβολή για να αιφνιδιαστεί το θύμα του. Στα 4 πρόσφατα χτυπήματα, οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που έβαλε στο στόχαστρο, με τους αστυνομικούς να αναλύουν το βίντεο ντοκουμέντο, σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Είναι εύσωμος, με ύψος κοντά στο 1,90 και φοράει μαύρα. Ο ληστής της ανατολικής Θεσσαλονίκης είναι ο νέος πονοκέφαλος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μέσα σε τρεις ημέρες «χτύπησε» τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 28 Φεβρουαρίου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, λήστεψε ένα mini market κοντά στην κρεαταγορά της Θέρμης. Πήρε 200 ευρώ. Του φάνηκαν λίγα και γι’ αυτό λήστεψε ξανά δύο ώρες αργότερα ένα κατάστημα ψιλικών στην πλατεία της Θέρμης.

Την 1η Μαρτίου έβαλε στο στόχαστρό του ακόμη ένα ψιλικατζίδικο ενώ τα ξημερώματα «χτύπησε» για τέταρτη φορά. Τελευταίος του στόχος ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην Περαία. Ο ληστής με τα μαύρα χτυπάει πάντα μετά τα μεσάνυχτα.

Κρατάει το πιστόλι με το δεξί χέρι, φέρει σακίδιο και φοράει γάντια.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr, με τις κινήσεις του ληστή:

Όλη η επικαιρότητα