WEB tv Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 21χρονο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα (vids)

Οι εικόνες καταγράφηκαν  από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.
Ακούστε το άρθρο

Στο βίντεο αποτυπώνεται η υπερβολική ταχύτητα του αυτοκινήτου, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 47χρονος ντελιβεράς

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη έχει δει το φως τη δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ώρα είναι τέσσερα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Αλβανός διασχίζει με υπερβολική ταχύτητα την οδό Γεωργίου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη και λίγα δευτερόλεπτα μετά σκοτώνει τον άτυχο ντελιβερά.

Οι εικόνες καταγράφηκαν  από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Μάλιστα εκείνη την ώρα στο σημείο βρίσκονταν περαστικοί και κρατούσαν το κεφάλι τους μην μπορώντας να διανοηθούν την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το τραγικό δυστύχημα.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε το πρωί της Δευτέρας αφότου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο 21χρονος οδηγός του οχήματος.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και είχε δανειστεί το πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο από ξάδερφό του. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ όπως προέκυψε έπειτα από τοξικολογικές εξετάσεις, ο 21χρονος δεν ήταν μεθυσμένος τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε νωρίτερα σήμερα στο Voria.gr ότι ο 21χρονος οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και ότι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Μάλιστα, από χθες αργά το βράδυ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του διανομέα.

Αυτή είναι η πορεία που ακολούθησε ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα