Ελλάδα

Θήβα: Τι έδειξε η βαλλιστική για το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη

Ακούστε το άρθρο

Απο περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απο χειρουργική επέμβαση απο το δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Απο το πρωί σήμερα, στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο απο το οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στην σύλληψη του υπαίτιου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η τροχιά της σφαίρας, Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη καταλήξει σε μία πρώτη εκτίμηση: Πρόκειται για δύο πιθανά σημεία. Το ένα είναι το μισό χωριό Θεσπιές και το άλλο, το μισό χωριό Λεοντάρι.

Σημειώνεται οτι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα.

Εν τω μεταξύ το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όλη η επικαιρότητα