Ηλεία

Θλίψη για τον θάνατο του 78χρονου πλανόδιου μικροπωλητή από τον Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας – Τα αίτια της τραγωδίας

Ακούστε το άρθρο

Μάλλον τσιγάρο ήταν η αιτία…

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή

Ένα αναμμένο τσιγάρο πιθανότατα προκάλεσε την τραγωδία στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας με τον θάνατο του 78χρονου πλανόδιου μικροπωλητή Κώστα Α. Παπαδόπουλου το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μέχρι τώρα έρευνα του προανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, δεν προκύπτει βραχυκύκλωμα στο καλοριφέρ ή την ηλεκτρική κουβέρτα που υπήρχαν στο δωμάτιο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο άτυχος 78χρονος, ενώ στο κομοδίνο, που είχε μισοκαεί, βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρα και αποτσίγαρα. Επίσης, τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι η φωτιά ξέσπασε από ένα αναμμένο καντήλι, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί κατηγορηματικά κανένα ενδεχόμενο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησε να σωθεί, ανοίγοντας ένα από τα παράθυρα, ωστόσο, λόγω της ατελούς καύσης για αρκετά λεπτά πριν, δεν είχε την δύναμη να καταφέρει να βγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μέχρι χθες δεν είχε διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, αφού δεν είχε γίνει ακόμη η ταυτοποίηση από συγγενικό του πρόσωπο. Ο τραγικός θάνατος του 78χρονου Κ. Παπαδόπουλου, του γνωστού «Κοκοβιού» που ήταν σε κάθε πανηγύρι και στα γήπεδα της Ηλείας, πουλώντας ξηρούς καρπούς και διάφορα άλλα είδη, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ έχει προκαλέσει συγκίνηση γενικότερα σε ολόκληρο το νομό, μιας και ήταν μια γνωστή και αγαπητή φυσιογνωμία.

Όλη η επικαιρότητα