Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Θλίψη για τον θάνατο του Πατρινού μάστορα Γιάννη Βατίδη

vatidis.jpg

Σήμερα λένε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Βατίδη συγγενείς και φίλοι. Ο Γιάννης Βατίδης, ο γνωστός Πατρινός ιδιοκτήτης συνεργείου «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών.


Έπειτα από πολύμηνη «μάχη» με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, κατέληξε στις 3 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.


Ο Ιωάννης Βατίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή των Προσφυγικών. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ήταν ευρέως γνωστός ως «μάστορας», καθώς μέχρι και πρότινος δεν έπαυε να ασχολείται με τη δουλειά του που για τον ίδιο, δήλωνε, πως ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες.


Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Βατίδη με την οποία ευτύχησαν να αποκτήσουν τρεις κόρες, την Ευγενία – Αστυνομικό, την Μαρία – Τραπεζική Υπάλληλο, την Γαβριέλα – Φιλόλογο, καθώς και τα εγγόνια Νικόλα, Έλενα και Ιωάννα.


Η κηδεία του έγινε την Κυριακή στις 17:30 στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, ενώ η ταφή του στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου Ροϊτίκων.

Πηγή: thebest.gr

Όλη η επικαιρότητα