Ελλάδα

Θλίψη στη Λάρισα: Σήμερα η κηδεία της 5χρονης

Ακούστε το άρθρο

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 5χρονης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης και ενώ νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε αργά χθες το μεσημέρι από τη ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή κατέδειξαν λειτουργική έκπτωση του ύπατος κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης. Παράλληλα, ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της 5χρονης.

Το τελευταίο «αντίο» στην 5χρονη θα πουν σήμερα Πέμπτη η οικογένειά της, συγγενείς και οικείοι. Η κηδεία θα τελεστεί στις 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Το κοριτσάκι αφήνει πίσω τους γονείς Κωνσταντίνο – Ελένη Γκαβούτσικου, έναν αδελφό, παππούδες, θείους.

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής είναι συγκλονισμένη και ειδικά το 13ο Νηπιαγωγείο Λάρισας όπου ήταν μαθήτρια η 5χρονη Κατερίνα. Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα θα παραμείνει κλειστή σήμερα σε ένδειξη πένθους, ενώ σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις στα σχολεία ευθύνης της, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τσικνοπέμπτη.

Όλη η επικαιρότητα