ΕΠΣ Ηλείας

Θοδ. Ανδριόπουλος: «Πανηλειακός και Πάτραι θα είναι στην τριάδα της ανόδου»

Όσα είπε στην «Πατρίς – Σπορ»
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώην τεχνικό του Αίαντα Γαστούνης, και Παλαίμαχο  παίκτης της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού Θόδωρο Ανδριόπουλο, που την σεζόν που πέρασε δεν εργάστηκε  σε κάποια ομάδα, φιλοξενεί σήμερα  η «Πατρίς – Σπορ», μιλώντας για πολλά  και ενδιαφέροντα θέματα.

Όπως π.χ. για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, καθώς την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο Δημ. Στ. Πύργου, για να δει τον Πανηλειακό, με τον οποίο έχει τρομερές αναμνήσεις, βάζοντας και αυτός όσο αγωνίστηκε στην ομάδα του Πύργου, ένα λιθαράκι…, μέχρι την Α΄ εθνική.

Θόδωρε τη σεζόν που πέρασε, παρέμεινες  χωρίς ομάδα, γιατί;

«Είναι από τις λίγες σεζόν που δεν δούλεψα σε κάποια ομάδα. Παρότι είχα αρκετές προτάσεις, θεώρησα ότι καμία από αυτές δεν με καλύπτει ως προς αυτό που ήθελα, δεν υπήρχε δηλ. κάτι το σοβαρό. Εγώ όπως ξέρεται πολύ καλά, είμαι επαγγελματίας προπονητής, και  εκεί που πάω θέλω να προσφέρω έργο και όχι να κοροϊδεύω και να το παίζω προπονητής.  Άλλωστε η σεζόν που πέρασε,  ήταν μια μεταβατική σεζόν μετά την καραντίνα. Θέλω να ελπίζω, ότι η νέα σεζόν θα μας βρει επιστρέφοντας στην κανονικότητα, και εμένα έτοιμο να ανταποκριθώ σε κάποια πρόταση που θα έχει προοπτική!».

Ποια είναι η άποψή σου για το Πρωτάθλημα της  Γ΄ εθνικής  που έληξε, και για τις δύο Ηλειακές ομάδες (Αίαντα και ΠΑΟΒ);

«Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα, όπου δίκαια πήρε τον  τίτλο του ομίλου, η Παναχαϊκή, για την οποία πιστεύω πως μέσω των μπαράζ ανόδου που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, θα έχει θέση στην S.L. 2.  Όμως  ευχάριστη  έκπληξη του ομίλου, ήταν  ο Αίας  Γαστούνης, έχοντας  τις βάσεις των δυο προηγούμενων ετών.  Και φυσικά αρνητική έκπληξη του 4ου ομίλου, είναι ο ΠΑΟΒ, που δεν  κατάφερε να σωθεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων του Δ.Σ.».

Δύο λόγια Θόδωρε για τα μπαράζ  ανόδου στη  Γ΄ εθνική, των Πρωταθλητών της Α1;

«Πάντα  παρακολουθούσα και εξακολουθώ να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα, όχι μόνο στο Ηλειακό ποδόσφαιρο, αλλά σε όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά.  Έτσι την περασμένη Κυριακή, βρέθηκα στο Δημ. Στ. Πύργου και στο ματς του Πανηλειακού με τον Παλληξουριακό. Όπου ο Πανηλειακός πήρε δίκαια το τρίποντο, μιας  και ήταν εμφανώς καλύτερος. Άλλωστε  σε αυτά τα μπαράζ μην περιμένετε να δείτε ποδόσφαιρο επιπέδου, καθώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και τα περισσότερα, είναι παιχνίδια σκοπιμότητας. Έτσι και το συγκεκριμένο ματς ήταν  μέτριο με λίγες φάσεις.  Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, ότι ποδοσφαιρικά είναι μια δύσκολη περίοδος, ενώ φυσικά το άγχος κυριαρχεί».

Ποιες ομάδες θεωρείς φαβορί για άνοδο;

«Το Πάτραι έχει καλές μονάδες (Φούφουλας, Δημητρακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Σαμπανέι) που κάνουν τη διαφορά. Το ίδιο βέβαια και ο Πανηλειακός με τους (Καπετανάκη, Κολόκα, Τσίγκρηλα Δ. και Π., Γκρίλλα,  Τζανέτο, Έλιοτ, Τσαγκάρη), που έχουν πολλές παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες. Θεωρώ λοιπόν πως αυτές οι δύο ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα ανόδου. Νομίζω πως θέλουν μια νίκη ακόμα, καθώς οι άλλες ομάδες θα «φαγωθούν» μεταξύ τους.  Όσο για την 3η θέση ανόδου, επειδή η ΕΠΣ Μεσσηνίας, (όπως φυσικά οι ΕΠΣ Αχαΐας και Ηλείας), έχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα,  θα την πάρει  έστω στο φινάλε ο Πανθουριακός!».

 

Όλη η επικαιρότητα