Γ Εθνική

Θοδωρής Ανδριόπουλος (Αμαλιαδίτης τεχνικός Παναιγιάλειου): «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο…»

Η «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με τον Ηλείο τεχνικό.
Ακούστε το άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Παναιγιάλειος, του Αμαλιαδίτη τεχνικού Θοδωρή Ανδριόπουλου, αφού κέρδισε μέσα στο Λεωνίδιο με 0-1 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Οι Αιγιώτες ήταν πολύ καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τους Γκάτση, Ανδρέα Σπανό και Σκούρα, αλλά και δύο δοκάρια. Τελικά ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΒ, Βαγγέλης Γκάτσης «λύτρωσε» τον Παναιγιάλειο με όμορφο πλασέ μέσα από την πειροχή, δίνοντας την πολύ σημαντική νίκη στους πρωταθλητές Αχαΐας απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Αρκαδίας.

Η «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με τον Ηλείο τεχνικό του Παναιγιάλειου, και ας δούμε τι μας ανέφερε:

«Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Λεωνιδίου, για την άψογη ομολογουμένως φιλοξενία τους. Και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι όχι μόνο στάθηκαν όρθιοι στην «καυτή» έδρα του Λεωνιδίου, αλλά έπαιξαν και πολύ καλά, παρά την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι γηπεδούχοι, που παράλληλα γιόρταζαν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Αρκαδίας. Εμείς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβηθήκαμε το ματς, καθώς από συγκυρίες και μόνο, το σκορ έμεινε στο 1 – 0, έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες, και 3 δοκάρια.

Έτσι πήραμε ένα σημαντικό «διπλό», το οποίο βάσει προγράμματος μας δίνει προβάδισμα, προκειμένου να κατακτήσουμε μία από τις τρεις θέσεις, που δίνουν την άνοδο. Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και δυναμική, και έτσι κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα, αυτή τη διαδικασία ! Ήταν βέβαια μια σημαντική νίκη, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς έχουμε πλέον μπροστά μας Γ΄ εθνική άλλους πέντε μικρούς τελικούς.

Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα στη Γ΄ εθνική, καθώς ο Παναιγιάλειος , δεν είναι ομάδα για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά για τα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Εράνη, μετά το ρεπό μας και στοχεύουμε σε δεύτερη νίκη, για να πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, και είδαμε στην πρεμιέρα τις εκπλήξεις που έφεραν οι Αμυκλιακός και Α.Ο. Λεβάντε.

Όλες οι ομάδες είναι καλές, και δεν υπάρχουν φαβορί. Για αυτό και ο ΠΑΟΒ θα πρέπει αύριο να προσέξει ιδιαίτερα το ματς με το Λεωνίδιο».

Όλη η επικαιρότητα