Γ Εθνική

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Παραμονή στη Γ΄ Εθνική σημαίνει πρωταθλητισμός»

"Ο Παμβουπρασιακός έχει μια ομάδα από πέρσι. Ξέρει την κατηγορία και έδειξε από το πρώτο ματς ότι είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα"
Ακούστε το άρθρο

Στην ΕΡΤ Πύργου 102,5 και τον Μπάμπη Πλάγο, στην αθλητική εκπομπή «60λεπτά με μια μπάλα» (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 12-1μ.μ.), μίλησε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος και σχολίασε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το οποίο ξεκίνησε.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ανέφερε: «Για να παραμείνεις έτσι όπως είναι, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεπεταχτεί και κάποια ομάδα με στόχο την παραμονή, να βρεθεί να διεκδικεί την άνοδο. Φαβορί είναι η Ρόδος, η οποία έχασε πέρσι τελευταίες αγωνιστικές τον τίτλο, η Κόρινθος, η Μαρκό. Τα παιχνίδια της πρεμιέρας έδειξαν ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, τουλάχιστον στην αρχή. Και όλα είναι δυνατά. Όλα θα κριθούν από τη συνέπεια που θα δείξουν οι ομάδες, αγωνιστική και οικονομική.

Για την ηλειακή ομάδα, τον Παμβουπρασιακό είπε: «Ο Παμβουπρασιακός έχει μια ομάδα από πέρσι. Ξέρει την κατηγορία και έδειξε από το πρώτο ματς ότι είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο όπως και τα περισσότερα άλλα, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το μέτρο των πέντε μικρών στην εικοσάδα είναι σωστό, όπως σωστό είναι σωστή και η μείωση του αριθμού των ξένων.

Περιμένω ένα εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως πέρσι, όπου όλα κρίθηκαν στις τελευταίες αγωνιστικές των Πλέι Οφ. Οι τέσσερις ομάδες τη Ευρώπης είναι δυνατές, συν τον Αρη, ο οποίος ας έκανε αλλαγή προπονητή, είναι δυνατή ομάδα».

Όλη η επικαιρότητα