Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Θρίλερ δίχως τέλος! «Δεν τελείωσε η επανακαταμέτρηση» λέει ο Κουρουμπλής!

Ακούστε το άρθρο

Περίπου τέτοια ώρα (σ.σ. λίγο πριν τις 19:00 δηλαδή) πριν μία εβδομάδα, στις 07.07.2019, όλη η χώρα περίμενε με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Λίγο μετά βγήκαν, η ΝΔ θριάμβευσε με αυτοδυναμία, οι πίνακες καταρτίστηκαν, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκηγς ορκίστηκε, το υπουργικό σχηματίστηκε, οι υπουργοί ορκίστηκαν! Όλα άλλαξαν σα να λέμε, εκτός από ένα: Την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θανάσης Παπαχριστόπουλος!

Ο Κουρουμπλής και… το θρίλερ

Ο δεύτερος επικράτησε με έξι ψήφους, ο πρώτος έκανε ένσταση και ζήτησε επανακαταμέτρηση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το «φως» της δημοσιότητας, έβγαλαν ξανά νικητή τον κ. Παπαχριστόπουλο.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών«, υποστηρίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα Αθηνών!

Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο, Δευτέρα 15.07.2019.

Όπως προαναφέραμε, την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο εκλογοδικείο και κάπως έτσι να… συνεχιστεί το θρίλερ!

Όλη η επικαιρότητα