Κόσμος

Θρίλερ με τον θάνατο πασίγνωστου μοντέλου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο ενός πρώην μοντέλου Playboy, το οποίο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η βρετανική Sun, η 29χρονη Janna Rasskazova, μοντέλο και DJ στη Ρωσία, κατέρρευσε στο σπίτι της στην Μόσχα, σύμφωνα με τον φίλο της που ήταν μαζί της εκείνη τη στιγμή.

Ο φίλος της Αλεξάντερ, δήλωσε ότι η 29χρονη εξέπνευσε μετά από επίσκεψη γιατρού στο σπίτι της, ο οποίος της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να γνωρίζει το ιστορικό της.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ το πρώην μοντέλο μετά από «πολυήμερο πάρτυ» κάλεσε στο σπίτι της έναν γιατρό από ιδιωτική κλινική για μια θεραπεία. Ο Αλεξάντερ είπε πως η 29χρονη στη συνέχεια κοιμήθηκε και ο γιατρός έφυγε λέγοντας να μην αφήσουν την Janna μόνη της στο σπίτι.

Σύμφωνα με την «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ ξύπνησε την 29χρονη λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο». Το πρώην μοντέλο του Playboy σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά στους φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι γιατροί φοβούνται ότι ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της.

Έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της 29χρονης καλλονής έχουν ξεκινήσει οι Αρχές.

Δείτε την 29χρονη καλλονή:

Όλη η επικαιρότητα