Ελλάδα Ηλεία

Θρήνος και στην Αμαλιάδα για τον 33χρονο ψαροντουφεκά από το Πήλιο – Ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ

Ακούστε το άρθρο

Και η πόλη της Αμαλιάδας «πάγωσε» στο άκουσμα του χαμού του 33χρονου ψαροντουφεκά από το Πήλιο Δημήτρη Παπανικολάου καθώς, ο άτυχος νέος, πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στο ΤΕΙ της Αμαλιάδας, αποκτώντας πολύ καλούς και στενούς φίλους στην πόλη, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός!

Ο Δημήτρης, εργαζόταν σε καφετέρια, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας ενώ, κατά την διάρκεια των σπουδών του, τον βρήκε η πρώτη οικογενειακή τραγωδία, χάνοντας τη μητέρα του. Οι τραγωδίες όμως δεν τελείωσαν εκεί καθώς, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του και επιστρέφοντας στον τόπο του, έχασε τον πατέρα του, κατά την διάρκεια του αγαπημένου τους χόμπι, του ψαροντούφεκου.

Ο άτυχος νέος αποχαιρέτησε τον πατέρα του και για λίγο καιρό επέστρεψε στην Αμαλιάδα, προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις, κοντά στους φίλους και στα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν φύγει και πάλι μόνιμα για τον τόπο του.

Τα ίχνη του 33χρονου είχαν χαθεί από την προηγούμενη Τρίτη, όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς στο Νότιο Πήλιο, κοντά στο χωριό του. Δυστυχώς όμως, μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών από αέρα και θάλασσα, ο άτυχος νέος εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος, στα Βασιλικά της Εύβοιας, πολύ μακριά από την περιοχή των ερευνών.

Οι παλιοί του φίλοι και συμφοιτητές στην Αμαλιάδα δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν την τραγική είδηση, αλλά και το πόσο άτυχος υπήρξε στη ζωή του αυτός ο νέος άνθρωπος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Όλη η επικαιρότητα