Κόσμος Ποδόσφαιρο

Θρήνος στην Αργεντινή: Νεκρός ο θρυλικός ποδοσφαιριστής «Τρίντσε» Κάρλοβιτς

Σε ηλικία 71 ετών, ο θρυλικός Τόμας Κάρλοβιτς ή «Τρίντσε» όπως ήταν το παρατσούκλι του άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της χώρας του, βυθίζοντας σε πένθος την ποδοσφαιρική κοινωνία της Αργεντινής

Σε ηλικία 71 ετών ο Τόμας Κάρλοβιτς βρήκε τραγικό θάνατο, σκορπίζοντας τη θλίψη στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Συγκεκριμένα, ο “Trinche”, όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε διακομισθεί από την Τετάρτη (6/5) σε νοσοκομίο στην Αργεντινή, έχοντας δεχτεί επίθεση από έναν νεαρό, ο οποίος αφού τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι, εν συνεχεία του έκλεψε το ποδήλατο.

Ο άτυχος Καρλόβιτς πέρασε δύο ημέρες σε κώμα, με αναπνευστήρα σε εντατική θεραπεία, αλλά κατά τη διάρκειας της επέμβαση που υποβλήθηκε δεν άντεξε και εξέπνευσε.

Ο Τόμας «Τρίντσε» Κάρλοβιτς, παρότι δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα, μολονότι δεν κατέκτησε τίτλους, θεωρείται κάτι σαν ποδοσφαιρικός θεός στην Αργεντινή.  Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα μάλιστα τον έχει αποκαλέσει ως τον «κορυφαίο που έχει δει ποτέ», ενώ για τα επιτεύγματα και την ικανότητά του υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες, οι οποίες περνούν από στόμα σε στόμα, από γενιά σε γενιά.

Όλη η επικαιρότητα