Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αΐντας – Οργή για τις αναρτήσεις του συζυγοκτόνου

Ο 55χρονος μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση συγγενών και φίλων προκάλεσε «το θράσος», όπως λένε του 55χρονου δολοφόνου ο οποίος φέρεται να έκανε ανάρτηση στα social media μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας για την σύζυγο του, την οποία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Ο 55χρονος επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους θεούς…», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία από το γάμο τους, προκαλώντας οργή στην οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης μητέρας δύο παιδιών.

Συγγενείς και φίλοι της Αΐντα Παπαδόπουλου προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ, ενώ τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Η εξοδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Αμυγδαλαιώνες Καβάλας, τον τόπο όπου ζούσε η 43χρονη με την οικογένειά της. Ένα χωριό που αγάπησε και την αγαπούσε.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος και το εξετάζουν καρέ – καρέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 55χρονος άρπαξε την σύζυγο του και την οδήγησε στο καμαράκι που είχε για να ξεκουράζεται. Παρέμεινε εκεί για 3.30 λεπτά. Τόσα φαίνεται πως χρειάστηκε για να της αφαιρέσει τη ζωή.

Στη συνέχεια βγαίνει και κινείται πάνω κάτω στο χώρο του φαρμακείου. Μετά ξανά μπαίνει μέσα και την έσυρε έξω. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να αυτοτραυματίζεται.

Ο 55χρονος καθ’ομολογιαν δολοφόνος έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Χθες έγινε και η επέμβαση για την αποκατάσταση στους τένοντες του… Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι δεν είναι ομιλητικός. Το μόνο που είπε την πρώτη ημέρα είναι ότι η 43χρονη τον πρόσβαλε. Δεν ανοίγεται και δεν μιλάει παραπάνω.

Οι θεράποντες ιατροί θα τον εξετάσουν και αύριο προκειμένου να κρίνουν αν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή: ant1news.gr

Όλη η επικαιρότητα