Ελλάδα

Θρήνος στην Κρήτη για το τροχαίο με τον 33χρονο πιλότο

Ακούστε το άρθρο
  • Στην «Λεωφόρο Καραμανλή» έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Υποσμηναγός Μανώλης Γαρεφαλάκης.

  • Ο πιλότος οδηγώντας τη μηχανή του προσέκρουσε σε σιδερένια καγκελόπορτα.

  • Συνελήφθη και άλλος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος εμπλέκεται στο δυστύχημα.

  • Η κηδεία του θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Καστέλι Πεδιάδος

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Σύμφωνα με το flashnews.gr και βάση στοιχείων που υπήρξαν από μάρτυρες αλλά και από κάμερες κλειστού κυκλώματος,  φαίνεται πως στην συμβολή της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Φρε υπήρξε σύγκρουση των δύο δικύκλων με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του 33χρονου να φύγει από τον δρόμο και να πέσει πάνω  στην μεγάλη καγκελόπορτα.

troxeo-leoforos-soudas-262157.jpg

Το παιχνίδι της μοίρας

Ο 33χρονος έκανε την τελευταία του πτήση από το αεροδρόμιο Καστελίου ενώ είχε ειδοποιήσει μάλιστα όλους του συγγενείς του ότι θα πετάξει πάνω από τα σπίτια τους. Πηγές ανέφεραν στο Creta24, πως η μητέρα, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς βγήκαν από τα σπίτια τους και χαιρέτησαν τον Μανώλη όσο «έσκιζε» τον ουρανό, που λίγες ώρες αργότερα θα τον αγκάλιαζε για πάντα. Ο 33χρονος θα πήγαινε διακοπές στην Κέρκυρα και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έβαζε τη μηχανή στο καράβι. Όμως, πηγαίνοντας στο λιμάνι της Σούδας, το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.

Όλη η επικαιρότητα