Categories: LifestyleΚόσμος

Θρήνος στο Χόλυγουντ: Νεκρός ηθοποιός θρυλικής σειρά μετά από τροχαίο

Share

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κινηματογραφικός κόσμος από τον θάνατο του Roger E. Mosley.

Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Theodore “TC” Calvin υποδυόμενος τον πιλότο ελικοπτέρου στην τηλεοπτική σειρά “Magnum, PI” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών έχοντας δίπλα του τα αγαπημένου πρόσωπα.

«Είχε μείνει παράλυτος από τους ώμους και κάτω και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το δυστύχημα», έγραψε η κόρη του Ch-a Mosley, σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να θρηνήσουμε έναν τόσο καταπληκτικό άνθρωπο. Θα μισούσε κάθε κλάμα στο όνομά του. Είναι καιρός να γιορτάσουμε την κληρονομιά που άφησε για όλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ανάρτηση για τον θάνατό του έκανε και ο συνάδελφός του Richard Brooks.

«Τόσο θλιβερά νέα… Χάσαμε άλλον έναν σπουδαίο ηθοποιό και θρύλο σήμερα. Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία με τον Roger, στο πρώτο έργο όπου έπαιξα ποτέ μου. Ήταν ο καλύτερος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Mosley», έγραψε στο Twitter.


Ο Roger E. Mosley γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1938, στο Λος Άντζελες. Ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.

Πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από 150 επεισόδια του “Magnum, PI” μαζί με τον Tom Selleck. Η σειρά αστυνομικών περιπετειών προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το 1980 έως το 1988.

Επίσης, τη δεκαετία του 1990 έπαιξε τον ρόλο του Coach Ricketts στη κωμική σειρά “Hangin’ with Mr. Cooper” ενώ εμφανίστηκε και στις σειρές “Sanford and Son” , “Love Boat” , “Kojak” , “The Rockford Files” , “Starsky and Hutch” και σε δεκάδες άλλες.

πηγή:in.gr