Lifestyle Smile Ελλάδα

Thug Slime: Χαστούκισε νεαρό σε μπαρ στις Σπέτσες

Αν και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μάρτυρες που φέρεται να βρίσκονταν στο κλαμπ των Σπετσών, στο οποίο έδινε τη συναυλία του ο Thug Slime αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι
Ακούστε το άρθρο

Ενα βίντεο που δείχνει τον τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει έναν νεαρό που παρακολουθούσε το live του στις Σπέτσες έχει γίνει viral. Στο βίντεο φαίνεται ο Thug Slime να σταματά το live και στη συνέχεια να χτυπά στο πρόσωπο έναν από τους νεαρούς που ήταν στο κοινό.

Αν και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, μάρτυρες που φέρεται να βρίσκονταν στο κλαμπ των Σπετσών, στο οποίο έδινε τη συναυλία του ο Thug Slime αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για όσα συνέβησαν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο τράπερ εμφανίζεται στη σκηνή να διακόπτει το live που έδινε εκείνη την ώρα και έπειτα από σύντομο διάλογο με έναν νεαρό που βρισκόταν από κάτω να τον χτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο Thug Slime κάνει νόημα στο άτομο που μόλις χαστούκισε να αποχωρήσει, δείχνοντάς του με το μικρόφωνο την έξοδο κι αφού ακούγεται η φράση «έλα κάτω μόνος σου».

Όλη η επικαιρότητα