ΕΠΣ Ηλείας

Θύελλα Καταραχίου – Αστέρας Αμαλιάδας 1-3: Με τον «αέρα»… του φαβορί !

Παίζοντας με τον «αέρα»… του φαβορί,  ο φιλόδοξος Αστέρας Αμαλιάδας, πήρε πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Σπιάντζα!
Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας με τον «αέρα»… του φαβορί,  ο φιλόδοξος Αστέρας Αμαλιάδας , πήρε πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Σπιάντζα, απέναντι στη  Θύελλα Καταραχίου με σκορ 3 – 1, η οποία τον διατηρεί σε απόσταση βολής από τις δυο ομάδες που προπορεύονται.

 Η εικόνα της συνάντησης:

 Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος στο 25΄, έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα, έπειτα από ένα σκάψιμο της μπάλας από τον Τζανέτο και μια πρώτη κεφαλιά του Μπατζακόπουλου, με την οποία η μπάλα στρώθηκε στον αριστερό οπισθοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38΄ με γυριστό σουτ από τον Ρούνη έξω από περιοχή, λίγο άουτ και στο 45΄ με απευθείας φάουλ του Μπουρούκη, λίγο άουτ ξανά.

Στο 71΄, η άμυνα του Αστέρα λειτούργησε καλά όταν σε άμεση, μακρινή προωθημένη μπαλιά του Κολόκα στη πλάτη των αμυντικών, ο Κιάμος βγήκε απέναντι από τον Αντωνόπουλο και σούταρε αδύναμα υπό την πίεση του Καμαρινού. Σε αυτή τη φάση η Θύελλα, διαμαρτυρήθηκε για χέρι και πέναλτι. Στο 72΄, το σουτ του Μπουρούκη έξω από περιοχή, μπλόκαρε ο Κουρλός, για να έρθει ο Ανδρέας Ρούνης, λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 73΄ με σουτ Ρούνη λίγο έξω από περιοχή, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Θύελλα, κέρδισε πέναλτι στο 82΄, σε χέρι του Χατζηγιάννη. Το εκτέλεσε ο Δημόπουλος και μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά τη Θύελλα στη διεκδίκηση αποτελέσματος. Στο 87΄ το μακρινό σουτ του Μπουρούκη, απέκρουσε ο Κουρλός στη δεξιά του γωνία. Η Θύελλα βγήκε στην επίθεση και στο 88΄, το γυριστό του Κιάμου, υπό πίεση, έφυγε άουτ. Ο Αστέρας βρήκε ανοιχτούς χώρους και στο 94΄ ο Κολτσίδας κέρδισε την μονομαχία με τον Τσιμάνη μέσα στην περιοχή κι έκανε το τελικό 1-3.

Θύελλα: Κουρλός, Καρακατσάνης, Τσιμάνης, Κολόκας, Αγκόλι, Καλαμαράς, Κιάμος, Δημόπουλος, Μπάρκας (61΄ Λειβαδίτης), Νικολόπουλος, Στεφέν.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Βασιλικόπουλος, Καμαρινός, Κυριαζής, Ρούνης, Σκοζάι, Μπουρούκης, Κολτσίδας, Τζανέτος, Μπατζακόπουλος (75΄ Μαργαρώνης).

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ ο Χρήστος Κουτσούμπας, για λόγους υγείας!

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Αστέρα Αμαλιάδας , αποτελεί ο Χρήστος Κουτσούμπας, λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο θα τον υποχρεώσει για μερικούς μήνες να μην κινείται πολύ, άρα και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις. «Ευχαριστώ τον Αστέρα Αμαλιάδας για τη συνεργασία. Λόγω ενός προβλήματος υγείας, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και επίτευξη των στόχων της», ανέφερε ο ίδιος, σε σχετική ανάρτησή του.

 

Όλη η επικαιρότητα