Ποδόσφαιρο

Θύελλα-Λευκός Αστήρ 2-1: Τα κατάφερε έστω και δύσκολα

Η Θύελλα είχε καλές στιγμές στην επανάληψη, με κορυφαία στο 62', ένα σουτ του Ρούνη, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας.
Ακούστε το άρθρο

Έστω και με δυσκολία, με μια μουδιασμένη εμφάνιση, στην οποία είχε μεν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν είχε όμως την αποτελεσματικότητα απέναντι από την αντίπαλη εστία, η Θύελλα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λευκού Αστέρα.

Στο 22΄, έπειτα από ασίστ του Σταθάτου στον αμαρκάριστο Μπουρούκη, έγινε το 1-0, καθώς εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 29′ από στρώσιμο του Σταθάτου στον αμαρκάριστο Μπουρούκη μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε από το ένα δοκάρι στο άλλο και έξω. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 40′, από κόρνερ του Γ. Νικολόπουλου χαμηλά, η μπάλα πέρασε από όλους και εξ’επαφής ο Τσαγκάρης την έσπρωξε στα δίχτυα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η Θύελλα είχε καλές στιγμές στην επανάληψη, με κορυφαία στο 62′, ένα σουτ του Ρούνη, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας. Για να φτάσουμε στο 74′, οπότε και Ρούνης με σουτ, νίκησε τον Βυθούλκα για να κάνει το τελικό 2-1. Στο 90΄, τραυματίστηκε ο Σταθάτος στον αυχένα και διακομίστηκε στο νοσκομείο.

Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος (68′ Γιαννόπουλος), Δημόπουλος, Δημάκης, Τεκερλέκης, Μπουρούκης, Ρούνης, Τζανέτος, Σταθάτος, Παργινός (46′ Καρακατσάνης), Κιάμος (75′ Πεσκελίδης).

Λευκός Αστήρ: Βυθούλκας, Τσουραμάνης, Γ. Νικολόπουλος, Χ. Κύτταρης, Κ. Κύτταρης, Παπαγεωργίου, Τραμπαδώρος, Βαγγόπουλος, Τσαγκάρης, Δ. Νικολόπουλος (50 λ.τ. Μακρής), Σακέλλης (60′ Δ. Σταματελάτος).

Όλη η επικαιρότητα