ΕΠΣ Ηλείας

ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ 1-1: Έχει σφυγμό η Πηνεία, κάζο για Θύελλα!

Ακούστε το άρθρο

Όρθια στάθηκε η ΑΕ Πηνείας μέσα στο Ενωσιακό, η οποία απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη γηπεδούχο Θύελλα που από την πλευρά της «αυτοκτόνησε», μη καταφέρνοντας να φτάσει σε ένα τρίποντο που οι περισσότερες τουλάχιστον ομάδες της δυναμικότητας της το έχουν πάρει ή θα το πάρουν. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους γηπεδούχους μόλις στο 6’ όταν ο Ρούγκο με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35’ έφτασε στο 1-1 με το σουτ του Παπαδάτου μετά την ασίστ του Κουβελιώτη. Στην επανάληψη, η ομάδα του Λ. Αθανασόπουλου είχε την υπεροχή και απείλησε με Έλιοτ και Διαμαντάκο, τους οποίους σταμάτησε ο Ματλής  ενώ από πλευράς ΑΕ Πηνείας στο 82’ ο Ρούγκο δε πρόλαβε να εκτελέσει προ του Παππά.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Παππάς, Γ. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Βασιλακόπουλος, Μπίρμπας, Δ. Ντάβαρης (70΄ Μπλάθρας), Παπαδάτος, Νεοφώτιστος (55΄ Γιούρτας), Διαμαντάκος (60΄ Καλαντζής), Κουβελιώτης, Έλιοτ.

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ: Ματλής, Αργυρόπουλος, Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Μπλούφας, Δ. Λιακόπουλος, Χριστόπουλος, Μίχα, Κουτσόπουλος (40΄λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Γαλάνης, Ρούγκο.

Όλη η επικαιρότητα