Ηλεία

«Θύμα» βανδαλισμού οι στάσεις των λεωφορείων στα Κρέστενα

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να τοποθετηθούν και κάποιοι … θερμόαιμοι, προχώρησαν στον βανδαλισμό των νέων στάσεων για τα λεωφορεία που έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στην Κρέστενα και σε άλλες περιοχές του δήμου...
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να τοποθετηθούν και κάποιοι … θερμόαιμοι, προχώρησαν στον βανδαλισμό των νέων στάσεων για τα λεωφορεία που έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στην Κρέστενα και σε άλλες περιοχές του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων και δημοτικός σύμβουλος Τάσος Καρνάρος, τέτοια γεγονότα θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους, αφού κάποιοι άγνωστοι κατέστρεψαν δημοτική περιουσία απλά και μόνο για να διασκεδάσουν.

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Καρνάρος τόνισε με ανάρτηση του:

«Το προηγούμενο Σάββατο αργά τη νύχτα περνώντας έξω από την πυροσβεστική, βλέπω ένα συνεργείο να δουλεύει τόσο αργά για να τελειώσει προφανώς το συγκεκριμένο σημείο. Τοποθετούσε τις καινούργιες στάσεις για τα λεωφορεία που κατά κοινή ομολογία είναι πολύ καλαίσθητες και λειτουργικές. Την επόμενη το πρωί (ούτε 8 ώρες μετά) περνάω και βλέπω τα πρώτα σημάδια “καλλιτεχνικής ανησυχίας”.. με ανεξίτηλο μαρκαδόρο παρακαλώ για να διατηρηθεί το έργο στην αιωνιότητα! Ευτυχώς που ήταν Κυριακή γιατί αλλιώς οι υποψίες θα κινούνταν αδίκως γύρω από τα παιδιά του κοντινού σχολείου! Προς τι η ανάρτηση θα με ρωτήσετε.. Αν και η απάντηση είναι αυτονόητη, ήθελα απλά να προβληματιστείτε κι εσείς, εμένα απλά με έπιασε το παράπονο…».

Όλη η επικαιρότητα