Lifestyle Sexy

Θυμάστε την Έλενα Παπαμεθοδίου; Αγνώριστη και… σέξι η πρώην παίκτρια του «The Bachelor»

Έχει γίνει άλλος άνθρωπος!
Ακούστε το άρθρο

Την Έλενα Παπαμεθοδίου τη γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor, όπου μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η 29χρονη δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι, καθώς αποχώρησε ξαφνικά όταν ο ηθοποιός αποφάσισε μετά από ένα ραντεβού να μην της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Μετά το παιχνίδι η ίδια άλλαξε. Πριν μερικούς μήνες είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της επειδή δεν της άρεσε.

«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω», είχε πει.

Επίσης, η Έλενα κατάφερε να χάσει πάρα πολλά κιλά και ουσιαστικά να μείνει η μισή.

Οι νέες αναρτήσεις της στο Instagram άφησαν άφωνους τους followers της. Μπορεί να έχει κρατήσει το ξανθό μαλλί αλλά σε τίποτα δεν θυμίζει την κοπέλα που γνωρίσαμε στο Bachelor.

Το καλλίγραμμο κορμί της και οι τέλειες αναλογίες της «κόβουν» την ανάσα ενώ και οι πόζες της ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Διαπιστώστε και μόνοι σας…

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα