WEB tv Ηλεία

Θύμιος Μπουγάς: «Ορκίστηκα στον τάφο του πατέρα μου να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο»

Μετά την υπόθεση της εξαφάνισής του, αρκετός κόσμος έδειξε το ενδιαφέρον του για το Θύμιο ώστε να βρεθεί και η κοινωνία τον αγκάλιασε και πάλι.
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα 13 παιδιά μιας φτωχής οικογένειας, ο γνωστός πλέον σε όλους λόγω της υπόθεσης εξαφάνισής του πριν λίγο καιρό, Θύμιος Μπουγάς, έζησε υπό δύσκολες συνθήκες και χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του να δώσει σημαντικούς αγώνες που κατάφερε να κερδίσει, δίχως μάλιστα την πατρική φιγούρα στο πλάι του μιας και είχε βιώσει την απώλεια του πατέρα του από νωρίς.

Όντας χειριστής μηχανημάτων, πάλευε καθημερινά να επιβιώσει με περισσή αξιοπρέπεια. Ώσπου η μοίρα έμελλε να αλλάξει εντελώς τη ζωή του.

Ένα φρικτό ατύχημα τον κράτησε για μήνες μέσα στα νοσοκομεία, με τον πόνο να είναι αβάσταχτος.

Ο πόνος της ψυχής του ωστόσο ήταν μεγαλύτερος, αφού λίγα χρόνια αργότερα τέθηκε στο περιθώριο και μάλιστα πρόσφατα έπεσε θύμα σκληρού bullying από άτομα νεαρής ηλικίας, που όχι μόνο του προκάλεσαν όλο αυτό το κακό αλλά ταυτόχρονα προσπάθησαν να τον εμφανίσουν και ως θύτη.

Μετά την υπόθεση της εξαφάνισής του, αρκετός κόσμος έδειξε το ενδιαφέρον του για το Θύμιο ώστε να βρεθεί και η κοινωνία τον αγκάλιασε και πάλι. Από τα πρώτα του λόγια έδειξε το χαρακτήρα του, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και ζητώντας τους αν μπορούν και όσο μπορούν να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους σαν εκείνον.

Μάλιστα, ρίγη προκαλεί και η αναφορά που είχε κάνει στο ιδρυτικό μέλος του Forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος» και Σεναριογράφο-Δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, που από την αρχή στέκεται δίπλα του. «Έχω ορκιστεί στον τάφο του πατέρα μου, αν μπορώ να βοηθήσω, αυτά που έζησα να μην ξανασυμβούν σε κανέναν άλλον. Και δεν θα λυγίσω», της είχε αναφέρει.

Όλη η επικαιρότητα