Ηλεία

ΤΕΙ Αμαλιάδας: Δυναμική αρχή για το νέο Συμβούλιο!

Ακούστε το άρθρο

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο φοιτητών και νέο ‘πρόσωπο’ όπως αποδεικνύεται για το ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπόνων Αμαλιάδας, αφού χωρίς καθυστερήσεις τα νεοεκλεγέντα μέλη έπιασαν αμέσως δουλειά!

Το βασικό στοιχείο που προκύπτει είναι η ενότητα των φοιτητών και η διάθεσή τους να αναδείξουν το τμήμα του ΤΕΙ που φοιτούν και παράλληλα να το συνδέσουν με την τοπική κοινωνία προκειμένου να βγουν ωφελημένες και οι δύο πλευρές.

Έτσι, ενώ οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου έγιναν μόλις προχθές, χθες το πρωί έγινε η συγκρότηση σε Σώμα και παράλληλα συγκλήθηκε και η πρώτη Γενική Συνέλευση, όπου και τέθηκε το πλάνο και οι προτεραιότητες, χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου.

Τα νέα πρόσωπα

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου των φοιτητών αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης και σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Μάρκου, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος Τύπου, γραμματέας η Μαίρη- Αφροδίτη Αλάγιαλη, αναπληρωτής γραμματέας ο Παύλος Τσάκωνας, ταμίας ο Στέλιος Μαλανδρής και μέλη ο Ηρακλής Καρράς και ο Σταύρος Λούκας.

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Αναστασιάδης μίλησε στην ‘Π’ για τους στόχους του νέου Συμβουλίου και μάλιστα έδωσε και το μήνυμα ότι το ΤΕΙ της Αμαλιάδας θα αποτελέσει πλέον ‘ασπίδα’ για την προστασία του πρασίνου στην Ηλεία και όχι μόνο.

Άνοιγμα στην κοινωνία

«Η παράταξή μας ‘Όλοι μαζί για το ΤΕΙ’ πέτυχε για πρώτη φορά να πάρει και τις επτά έδρες του Συμβουλίου, έγινε το ‘επτά στα επτά’ και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύει και την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στους φοιτητές. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι. Εμείς σαν Συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φοιτητές που μας στήριξαν και μας έδειξαν εμπιστοσύνη και θέλουμε να πούμε ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, κάτι καινοτόμο. Θέλουμε να ενώσουμε το ΤΕΙ με τους ντόπιους παραγωγούς, θέλουμε να συνδέσουμε το ΤΕΙ με την τοπική κοινωνία. Θέλουμε να γίνουμε ένα ΤΕΙ ανοιχτό στην κοινωνία, έτσι ώστε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Και αυτό που θα κάνουμε με πιο έντονο ρυθμό στο εξής, είναι ότι εμείς θα γίνουμε η ασπίδα του πρασίνου της Ηλείας και όχι μόνο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό ότι το ΤΕΙ και οι φοιτητές θα οργανώσουν πολλές εθελοντικές δράσεις, όπως και αναδασώσεις και διάφορες άλλες δράσεις που έχουν σχέση με το περιβάλλον και φυσικά θα αναδείξουν πολλά θέματα.

Όλη η επικαιρότητα