Ελλάδα

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο Γεωργιανός για το θάνατο του Γιάννη και της Στέλλας

Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο νέα παιδιά στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά. Η 20χρονη Στέλλα και ο 19χρονος Γιάννης έβγαζαν εκείνη την ώρα βόλτα το σκύλο τους.

Ο 20χρονος Γεωργιανός θα παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να μην βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Νωρίτερα ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη ειρήνης κοινωνιών και στέρησης άδειας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης για την Ελλάδα παρά μόνο για την χώρα του. Ακόμα δεν έχουν γίνει πάντως γνωστά τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Εν τω μεταξύ, στα Χανιά βρίσκονται οι οικογένειες των δυο φοιτητών, προκειμένου να παραλάβουν τις σωρούς των αγαπημένων τους προσώπων και να τις μεταφέρουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους.

Να θυμίσουμε ότι η 20χρονη Στέλλα, φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, είναι από τα Μελίσσια ενώ 19χρονος Γιάννης, φίλος της Στέλλας που βρισκόταν για διακοπές στα Χανιά, από τους Αγίους Αναργύρους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο παιδιά είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο 20χρονος Γεωργιανός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και στο ίδιο ρεύμα με τους δύο νέους έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα δύο παιδιά και ο σκύλος. Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Πηγή: flashnews.gr

Όλη η επικαιρότητα