Ηλεία

Τη Δευτέρα ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της εφημ. «Πατρίς»

s1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με αρκετές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» που δίδει στους αναγνώστες της την ευκαιρία να περάσουν μαγευτικές διακοπές στο όμορφο νησί της Κέρκυρας σε μια 8ήμερη εκδρομή με διαμονή στο οικογενειακό ξενοδοχείο Govino Bay στα Γουβιά.

Τη Δευτέρα θα «αποκαλυφθεί» ο μεγάλος νικητής μέσα από τις συμμετοχές που έχουν κατατεθεί καθώς η εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» αναγνωρίζοντας την αγάπη και τη στήριξη του αναγνωστικού της κοινού για 113 χρόνια τώρα, βρίσκει τρόπους να ανταποδίδει αυτή την αγάπη.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι δίνει τη δυνατότητα σε έναν αναγνώστη με 3μελή ακόμα παρέα να περάσει 8 ημέρες ξεγνοιασιάς στην Κέρκυρα από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου σε μια βίλα 4 ατόμων (δύο υπνοδωμάτια) στο οικογενειακό ξενοδοχείο Govino Bay.

Το ξενοδοχείο είναι ένας παραθεριστικός οικισμός 40 στρεμμάτων μπροστά στον κόλπο των Γουβιών με το μεγαλύτερο μέρος του να καλύπτεται από χώρους πρασίνου, φοίνικες, ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα του τόπου της Κέρκυρας. Είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει πισίνα ενηλίκων και παιδική, ιδιωτική παραλία, γήπεδο τένις, παιδική χαρά κ.α.

Προσφέρει στους επισκέπτες express άφιξη – αναχώρηση δωρεάν ασύρματο ίντερνετ ενώ στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί παντοπωλείο και περίπτερο εφημερίδων. 

Όλη η επικαιρότητα