Lifestyle

Τι έγινε στη δίκη της Μελέτη με τον ΣΚΑΪ – Τι ζήτησε ο σταθμός

Ακούστε το άρθρο

Η παρουσιάστρια που μετά τη συμφωνία με το σταθμό του Φαλήρου είχε αρνηθεί προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς είχε μάλιστα γνωστοποιήσει σε στελέχη του ΣΚΑΪ ότι είναι έγκυος. Παρ’ όλα αυτά πριν από λίγους μήνες ο σταθμός έληξε μονομερώς τη συνεργασία με αποτέλεσμα η Ελεονώρα να καταθέσει αγωγή και σήμερα ήταν προγραμματισμένο η υπόθεση να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες χθες, αργά το βράδυ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του σταθμού επικοινώνησε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παρουσιάστριας, Νίκο Αγαπηνό, ζητώντας να αναβληθεί η εκδίκαση σημειώνοντας ότι η διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη θέλει να συναντηθεί με τη Μελέτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η παρουσιάστρια αρνήθηκε να δοθεί αναβολή λόγω της συνάντησης υποστηρίζοντας πως αν ήθελαν μπορούσαν να είχαν συναντηθεί τόσο καιρό και όχι τη μέρα της δικασίμου. Έτσι η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο και σήμερα η πλευρά του ΣΚΑΪ ζήτησε ξανά αναβολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα ορίζοντας όμως ότι αν δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός τότε η υπόθεση θα συζητηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη ζητά με την αγωγή της μισθούς και αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός να διεκδικήσει με καινούργια αγωγή και διαφυγόντα κέρδη….!

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα