Ψυχαγωγία

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 5η σεζόν του La Casa de Papel

Ακούστε το άρθρο

Το La Casa de Papel έχει δημιουργήσει εκατομμύρια fans σε κάθε γωνιά του πλανήτη, οι οποίοι ασφαλώς και ανυπομονούν για το επόμενο μέρος, το οποίο ωστόσο θα αργήσει. Η τεράστια επιτυχία της σειράς έχει ωθήσει τους δημιουργούς της να επεκτείνουν κατά πολύ το εύρος της ιστορίας και των χαρακτήρων και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε και πώς θα ολοκληρωθεί αυτή. Ελάχιστα πράγματα είναι προς το παρόν γνωστά για την επόμενη σεζόν και ακολουθούν παρακάτω.

Φυσικά, στις επόμενες γραμμές υπάρχουν αρκετά spoilers – σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη τον 40 κύκλο.

Η ημερομηνίας της πρεμιέρας

Οι δύο πρώτες σεζόν της δημοφιλούς σειράς γυρίστηκαν μαζί. Μετά την πρωτόγνωρη επιτυχία γυρίστηκαν, επίσης μαζί, οι δύο επόμενοι κύκλοι και κυκλοφόρησαν 20 μήνες αργότερα. Επομένως, ένας εύλογος χρονικός ορίζοντας για το επόμενο (ή επόμενα;) μέρος του La Casa de Papel είναι -στο αισιόδοξο σενάριο- ο Απρίλιος του 2021 ή -σε πιο ρεαλιστικά πλαίσια- το τέλος του ίδιου έτους. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο και το γεγονός πως όλες οι παραγωγές του Netflix έχουν παγώσει από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το trailer

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Se llama Manila.⁣ ⁣ Her name is Manila. ⁣ ⁣ O nome dela é Manila.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

To cast

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 5η σεζόν του La Casa de Papel

H Nairobi της Alba Flores βρήκε τραγικό θάνατο στο φινάλε του 4ου κύκλου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εμφανιστεί στη συνέχεια – το La Casa de Papel άλλωστε αρέσκεται σε flashbacks, όπως είδαμε πρόσφατα. Οι “σίγουροι” για τη συνέχεια πάντως είναι οι Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (El Profesor), Itziar Ituño (Lisbon), Miguel Herrán (Río), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Darko Peric (Helsinki) και Enrique Arce (Arturo Román).

Πόσες σεζόν θα υπάρχουν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hasta el final…⁣ ⁣ Until the end…⁣ ⁣ Até o final…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση επ’ αυτού, οπότε είναι άγνωστος ο τελικός αριθμός των σεζόν της σειράς. Δεδομένου πως μιλάμε για το πιο  highly watched μη-αγγλόφωνο show του Netflix, το πράσινο φως για τη συνέχεια μοιάζει να είναι μονίμως αναμμένο. Το ίδιο και το ξεχείλωμα της όλης ιστορίας ή ακόμη και η δημιουργία spin-offs πάνω σε έναν ή περισσότερους χαρακτήρες. “Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να έχουμε κάποια spin-offs, κάτι που θα ενισχύσει τον τίτλο αλλά θα εμβαθύνει σε χαρακτήρες που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όπως η Nairobi ή ο Professor. Ακόμη και ο Denver είναι ένας χαρακτήρας με ξεχωριστή γοητεία. Θα ήθελα να γράψω περισσότερα γι’ αυτούς” δήλωνε πριν λίγο καιρό ο δημιουργός του La Casa de Papel, Alex Piña, με τον σεναριογράφο Javier Gomez Santander να τονίζει από την πλευρά του: “Όπως ο Diego Simeone με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έτσι κι εμείς, βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Κεφάλαιο με το κεφάλαιο και σκηνή με σκηνή. Δεν έχουμε καταλήξει πόσο μεγάλο θα είναι σε διάρκεια το σίριαλ. Αν γνωρίζαμε το εύρος της δημοφιλίας του ίσως να μην είχαμε σκοτώσει τον Berlin“.

Ο ρόλος της Alicia Sierra

ΑΛΙΣΙΑ ΣΙΕΡΑ ΚΑΣΑ ΝΤΕ ΠΑΠΕΛ

Μία αρκετά ιντριγκαδόρικη φήμη θέλει τον χαρακτήρα της Alicia Sierra (Najwa Nimri) να αλλάζει στρατόπεδο. Υπενθυμίζουμε πως η Sierra είχε ανακαλύψει το κρησφύγετο του Professor στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου και είχε στριμώξει τον εγκέφαλο της συμμορίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τον συλλάβει κιόλας.

via

Όλη η επικαιρότητα