Ελλάδα

Τι είπε ο βαρυποινίτης στους πρώτους ανθρώπους που τον πλησίασαν ενώ βρισκόταν τραυματισμένος

Ακούστε το άρθρο

Το θύμα της επίθεσης με τη βροχή πυροβολισμών στο Παλαιο Φάληρο, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο newsbeast.gr για ό,τι συνέβη της στιγμή της ενέδρας, τους πυροβολισμούς αλλά και τι είπε ο βαρυποινίτης στους ανθρώπους που τον πλησίασαν όσο αυτός βρισκόταν αιμόφυρτος στο δρόμο.

Ο αυτόπτης ανέφερε ότι «στην αρχή νομίζαμε ότι βρέχει αλλά μετά καταλάβαμε ότι είναι κάποιο επεισόδιο. Υποθέσαμε ότι εμπλέκεται και η αστυνομία. Οι επιτιθέμενοι πρέπει να είχαν περίστροφα όπως και αυτόματα γιατί είδα τον έναν που βάραγε με το αυτόματο. Οι πρώτοι ήταν δύο που πυροβολούσαν. Μετά ήρθε μία μηχανή με άλλους δύο και από αυτή πρέπει να κατέβηκε ο ένας ο οποίος πυροβολούσε με περίστροφο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αμέσως μετά διέφυγαν. Αυτοί με τη μηχανή από την οδό Αίαντος και έστριψαν στην Ναϊάδων ενώ οι άλλοι πήγαν ανάποδα την Αίαντος. Μετά από αυτά πήγα να δω τον τραυματισμένο ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ στο πόδι και στο χέρι».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη ο βαρυποινίτης μέσα στα αίματα τους είπε «έχω χτυπήσει και στο στήθος». Ενώ σήκωσε ο ίδιος τη φανέλα του και όσοι είχαν προστρέξει σε βοήθειά του διαπίστωσαν ότι όντως είχε ένα τραύμα κοντά στην καρδιά. Ο αυτόπτης συμπλήρωσε ότι το θύμα του είπε ότι το όνομα του και ότι μένει στην οδό Αίαντος. Συμπλήρωσε επίσης ότι την οδό δεν την είπε ούτε σε εκείνους ούτε στην αστυνομία

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα