Life

Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

1d2db1ac39b2bdb80b38eae53afba2e4_l-530x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες, αλλά πώς τις αντιμετωπίζουμε; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ξεπεράσουμε τις μαύρες μας. Άλλοι απομονώνονται, άλλοι κλαίνε, βρίσκουν κάτι να ξεχαστούν ή βγαίνουν έξω.

Για να δούμε, λοιπόν, τι κάνει το κάθε ζώδιο, όταν είναι θλιμμένο;

Κριός: Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει.

Ταύρος: Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Δίδυμοι: Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία.

Καρκίνος: Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα.

Λέων: Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει.

Παρθένος: Κάνει ένα ζεστό μπάνιο και πέφτει για ύπνο γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει το μυαλό του να λειτουργεί και να ξαναγυρνά στα ίδια και τα ίδια.

Ζυγός: Αν δεν έχει χρήματα, ώστε να κάνει shopping therapy, τότε κλείνεται στο δωμάτιό του και ασχολείται με κάτι που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Σκορπιός: Κλείνει τα φώτα και μπορεί να κάθεται για ώρες στο σκοτάδι, χωρίς να έχει καμία επαφή με οποιοδήποτε ανθρώπινο ον για όσο του χρειάζεται.

Τοξότης: Θα πάρει σβάρνα όλους τους φίλους του κι αφού τους πει πώς νιώθει ίσως τους παρακινήσει να πάνε κάπου έξω γιατί δεν θα τον χωράει ο τόπος.

Αιγόκερως: Θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, κατά πάσα πιθανότητα με κάποιαδουλειά που θα κρατά το μυαλό του συγκεντρωμένο, ώστε να μην σκέφτεται αυτό που τον έχει ρίξει.

Υδροχόος: Προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει το συναίσθημα της θλίψης και να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι state of mind. Πες-πες στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά…

Ιχθύες: Βάζει την αγαπημένη του μουσική, παίρνει αγκαλιά το μπουκάλι και τα χαρτομάντιλακαι τους δίνει… να καταλάβουν.

Πηγή: astrology.gr

Όλη η επικαιρότητα