Χωρίς κατηγορία

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Φεβρουαρίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα θέματα της δουλειάς σου και οι υποχρεώσεις που θα κληθείς να αναλάβεις, θα σε προσγειώσουν πίσω στην καθημερινότητα και μάλιστα λίγο άτσαλα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει να πιστέψεις σε ουτοπίες και να αναλωθείς προσπαθώντας να βρεις τη τέλεια δουλειά, ή να περάσεις το χρόνο σου πιστεύοντας πως οι άλλοι περνούν πολύ καλύτερα στην εργασία σου από ότι εσύ. Άφησε τις υποθέσεις γιατί δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά και επικεντρώσου στις υποχρεώσεις σου.

Ταύρος

Σήμερα η αισιόδοξη σκέψη σου θα επιστρέψει πίσω σε εσένα και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα, δημιουργικές ασχολίες και φυσικά με τον έρωτα! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα πράγματα ή τους ανθρώπους που σε γεμίζουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τονίσει την ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα πρακτικά θέματα και να το ρίξεις λίγο έξω!

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου σαν ακίνητο αλλά και την οικογένεια σου, θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως θα υπάρξει μια γενικότερη σύγχυση όσον αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις όσο και να πιστεύεις πως είσαι σίγουρος/η για αυτές γιατί ο Ποσειδώνας θα σου δημιουργήσει πλάνες.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί συναντήσεις με φιλικά και συγγενικά σου πρόσωπα καθώς έχεις διάθεση να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τις αγωνίες σου και τα συναισθήματα σου. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί οι άνθρωποι που θα βρίσκονται γύρω σου να μην έχουν τις προθέσεις που σου δείχνουν. Κράτησε μικρό καλάθι κυρίως σε νέες γνωριμίες και απόφυγε να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα σχέδια σου με πολλούς.

Λέων

Τα οικονομικά σου θέματα θα σου προκαλέσουν άγχος σήμερα και θα νιώσεις πιεσμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες καθώς θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Το θετικό στοιχείο της ημέρας είναι πως σήμερα μπορείς να πείσεις και μάλιστα εύκολα τους άλλους και αν χρησιμοποιήσεις αυτό το ταλέντο σου θα βγεις ωφελημένος/η.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου θα επηρεαστεί άμεσα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς η μέρα έχει μεγάλο κίνδυνο παραπλάνησης. Επίσης είναι πολύ πιθανό και εσύ να πεις πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή να τα μεγεθύνεις προκειμένου να πείσεις τους άλλους για αυτά που θέλεις.

Ζυγός

Οι φοβίες, τα απωθημένα σου και οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει σύγχυση καθώς θα είναι δύσκολο να ισορροπήσεις ανάμεσα στην καθημερινότητα που έχεις και σε αυτή που ονειρεύεσαι. Καλύτερα να αφήσεις δουλειές που απαιτούν προσήλωση για άλλη ημέρα γιατί σήμερα θα είσαι λίγο αφηρημένος/η.

Σκορπιός

Οι κοινωνικές ομάδες, οι φίλοι και οι συνάδελφοι σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου με τα νέα τους, τις ανάγκες τους και τα θέματα που θα έχουν προς συζήτηση. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει αλτρουιστή/στρια και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποια εθελοντική εργασία και να συμπαρασύρεις και τους γύρω σου. Τα πράγματα, κυρίως στο φιλικό σου περίγυρο, μπορεί να είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται και θα πρέπει να προσέχεις τους «φίλους».

Τοξότης

Θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου καταξίωση και τις φιλοδοξίες σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και δίνει μεγάλη σημασία στην άποψη του κόσμου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε επαγγελματικά, αλλά και οικογενειακά θέματα. Μην πιστέψεις μια επαγγελματική πρόταση που θα σου φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή και ψάξε τη λίγο πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές επαφές με το περιβάλλον σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί την έκφραση και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα αυτών που θα ακούσεις σήμερα. Ερεύνησε τις πληροφορίες που θα σου δοθούν και εξέτασε τα κίνητρα των γύρω σου, γιατί κάποιοι μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που φαίνονται.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις συναισθηματικά πιεσμένος/η καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου σκέψεις που θα σε αγχώσουν και θα εντείνουν τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για αποφάσεις, κυρίως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παραπλανήσεων. Τα σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου είναι πιθανό να είναι ουτοπικά για αυτό μη βιαστείς να τα υλοποιήσεις.

Ιχθύς

Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα καθώς η άποψη τους θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη και τα σχόλια των άλλων. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες εξαπάτησης και από εσένα και προς εσένα γι’ αυτό μην εφησυχάσεις σήμερα και μην πιστεύεις οτιδήποτε πριν το ερευνήσεις.

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα