Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουλίου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθήματα χαράς, λύπης και εκνευρισμού από τη μια στιγμή στην άλλη! Ο/η σύντροφός σου και οι συνεργάτες σου δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν πως νιώθεις κάθε στιγμή με αποτέλεσμα να μην ξέρουν πως να σου φερθούν! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το Λέοντα θα ενισχύσει την επικοινωνία σου με τους άλλους και θα σε γλιτώσει από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις!

Ταύρος

Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα θα έπρεπε να απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου και να μην έχεις στο μυαλό σου άγχη όμως μάλλον δε συμβαίνει αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και φέρνει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα η διάθεση σου να μην είναι αυτό που λέμε καλοκαιρινή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα είναι πολύ βοηθητικό για να επικοινωνήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να βρεις συναισθηματικό στήριγμα. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να ανοίξεις την καρδιά σου μόνο σε αυτούς που εμπιστεύεσαι!

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα παρέα με φίλους σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τέτοιου είδους συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα στρέψει την προσοχή των άλλων σε εσένα! Σήμερα θα σε θαυμάσουν για τις ιδέες σου, τις απόψεις σου και το λέγειν σου! Όπως καταλαβαίνεις οι συμβουλές σου σήμερα θα γίνουν δημοφιλείς οπότε ετοιμάσου να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε γνωστούς και φίλους που θα σπεύσουν!

Καρκίνος

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καριέρα σου και την καταξίωση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει όχι μόνο στα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και στα οικονομικά. Δεν αποκλείεται να έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει και το εισόδημα σου και αυτό θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση . Προώθησε τα σχέδια που έχεις κατά νου καθώς η επικοινωνία ευνοείται!

Λέων

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και τις συναντήσεις με συγγενείς, κουμπάρους και φίλους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις λόγω των επικοινωνιακών σου χαρισμάτων! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που θα επιλέξεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Οι μνήμες που θα σου έρθουν στο μυαλό σήμερα θα σου ξυπνήσουν συναισθήματα έντονα και θα σε αποδιοργανώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα ενισχύσει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει! Θα βρεις τρόπο να καλύψεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση αλλά και να ασχοληθείς με κάτι προκειμένου να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα κυρίως αν αφορούν και τρίτους για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει!

Ζυγός

Οι επαφές με συνεργάτες και ανθρώπους που σχετίζεσαι στενά θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη τους αλλά και τα νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η στην κριτική ακόμα και στην καλοπροαίρετη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Λέοντα θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους συνομιλητές σου! Επεδίωξε νέες γνωριμίες, συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα καθώς η ημέρα τις ευνοεί!

Σκορπιός

Ακόμα κι αν έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου ή βρίσκεσαι σε διακοπές σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους πρόθυμους να σε βοηθήσουν. Σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει άδεια και βρίσκεσαι στη δουλειά σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ζητήσεις μια χάρη που θέλεις.

Τοξότης

Η καλή σου διάθεση συνεχίζει να υφίσταται και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό εξακολουθεί να σε ευνοεί! Επέλεξε κάτι που να σου αρέσει για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου και να μην την αφήσεις να λιμνάσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από το Λέοντα μια πολύ ευνοϊκή όψη για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και εξαιρετική αν είσαι συγγραφέας έστω και από χόμπι. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολλά πράγματα για να γεμίσεις την ημέρα σου και το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και οικογενειακά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς ακόμα και τα αστεία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σώσει την κατάσταση και τελικά δεν θα σε παρεξηγήσουν. Μην αφήσεις μικροπράγματα να σου χαλάσουν τη διάθεση και απόλαυσε μια ήρεμη ημέρα παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δίνει ευκαιρίες για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η με αποτέλεσμα να κλέψεις την παράσταση. Οι επισκέψεις και οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου θα πεις πολλά και ίσως να μην πρέπει!

Ιχθύς

Σήμερα όποια και αν είναι τα σχέδια σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται τα οικονομικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα σου υπενθυμίσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα είναι μια ευνοϊκή όψη που μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις οικονομικές συμφωνίες πάνω σε εργασιακά θέματα. Βάλε τα δυνατά σου καθώς μπορείς να καταφέρεις αυτό που θα επιδιώξεις σήμερα.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα