Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιανουαρίου

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα επιλέξεις να κατεβάσεις ταχύτητα καθώς οι σκέψεις και τα άγχη σου θα σε απορροφήσουν με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει κάθε είδους ανησυχία σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα κατευνάσει τις σκέψεις που σε ζορίζουν, σχεδόν θα τις ωραιοποιήσει. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που κάτι μέσα σου λέει πως δεν πρέπει να τους εμπιστευτείς και μην είσαι ανοικτός/η με όλους καθώς κάποιοι πιθανό να σε επιβουλεύονται.

Ταύρος

Οι φίλοι σου, οι ομοϊδεάτες σου και οι άνθρωποι που συνασπίζεστε μέσα από μια ομάδα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα δημιουργήσει μια κινητικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον και τα νέα που θα έρθουν θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα είναι ιδανική για παραπλανήσεις, παρανοήσεις και εξιδανικεύσεις. Φίλτραρε όσα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα και κράτησε μικρό καλάθι καθώς κάποια από αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να καταλάβεις τη γνώμη που έχουν για εσένα οι άνθρωποι που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου τομέα και θα προσπαθήσεις να το  εκμαιεύσεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να δείξεις τα επαγγελματικά σου προσόντα. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά το απόγευμα καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Πρόσεξε τους ανθρώπους στους οποίους θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτησε επιφυλάξεις όσον αφορά συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις καθώς μπορεί να μην είναι!

Καρκίνος

Σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις συχνά και πιθανό σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και ευνοεί τις συναντήσεις και τις κοινωνικές επαφές καθώς και τα νέα ξεκινήματα που αφορούν πιστοποιήσεις και σεμινάρια. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς δικά σου θέματα σε τρίτους δείχνοντας τους εμπιστοσύνη. Καλύτερα να μην το κάνεις και αν σε απασχολεί κάτι συζήτησε το μόνο με ανθρώπους εμπιστοσύνης.

Λέων

Σήμερα δεν θα είσαι το εξωστρεφές, ανέμελο λιοντάρι που όλοι γνωρίζουμε καθώς γεγονότα και άνθρωποι που τριγυρνούν στο μυαλό σου, σου προκαλούν μια μελαγχολία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει τη συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή καθώς ευνοεί εξαπατήσεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στα οικονομικά, γιατί μια κίνηση σου μπορεί να προκαλέσει απώλειες και αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις!

Παρθένος

Οι αγαπημένοι σου “άλλοι” θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθείς θα σε κάνει ευάλωτο/η στην κριτική τους και η γνώμη τους θα τραβήξει την προσοχή σου. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδανικό τοπίο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις όμως αυτό μπορεί να είναι κάτι επιφανειακό. Μη δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων και έλεγξε τα λεγόμενα τους καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν παραπλανήσεις. Η ημέρα είναι αποτρεπτική για συμβόλαια και συμφωνίες και αν δεν μπορείς να τα αναβάλλεις έλεγξε πολύ καλά τα ψιλά γράμματα.

Ζυγός

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να μη ξοδέψεις το χρόνο σου άσκοπα καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε καλεί να περάσεις στην τάξη καθώς το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε! Δραστηριοποιήσου προκειμένου να τελειώσεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να μην αγχωθείς αργότερα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα θα καταλύσει την οργάνωση, το πρόγραμμα και το πρακτικό σου πνεύμα για αυτό προσπάθησε να έχεις τελειώσει μέχρι τότε γιατί μετά τα λάθη είναι πιθανά.

Σκορπιός

Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και αυτό θα είναι καταρχήν να βρεις χρόνο για εσένα και κατά δεύτερον να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε προτρέπει να εκπληρώσεις το πλάνο σου καθώς θα ενισχύσει τη διάθεση σου με θετικά vibes! Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία για κραιπάλες! Απόφυγε υπερβολές στο φαγητό, το ποτό αλλά και στα αισθηματικά σου ζητήματα κυρίως αν είσαι δεσμευμένος/η καθώς δεν θα σου βγουν σε καλό!

Τοξότης

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, θέματα που απασχολούν τους δικούς σου και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα δυσκολέψει την πρακτική σου σκέψη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρανοήσεις κυρίως μεταξύ εσένα και της οικογένειας σου. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αφηρημάδα σου και θα σου προκαλέσει και συναισθηματική αναστάτωση. Καλύτερα να μην αναλάβεις πρακτικά ζητήματα σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να τα φέρεις εις πέρας και θα δημιουργηθούν και προστριβές στο σπίτι!

Αιγόκερως

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και σίγουρα θέλεις να το δείξεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Από το απόγευμα και έπειτα χρειάζεται προσοχή καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικεύσεις και ένα θολό τοπίο γενικότερα. Δεν θα έχουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου τις πιο αγνές προθέσεις και κάποιοι ενδέχεται να σε προσεγγίσουν για συγκεκριμένο λόγο. Μην εμπιστευτείς άτομα που δεν είσαι σίγουρος/η και κράτησε μια επιφύλαξη στις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής και μετέωρος/η για αυτό και θα ψάξεις μια βάση -είτε συναισθηματική είτε υλική- προκειμένου να κατευνάσεις την ανασφάλεια που νιώθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος να αισθανθείς καλύτερα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Απόφυγε να πιστέψεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα και σου ακουστεί πολύ καλό καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα βρει τρόπο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Οι κυκλοθυμικές τάσεις και ο συναισθηματισμός σου είναι δύο λόγοι για τους οποίους δεν θα καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα ακόμα και αν το θέλεις. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα από εσένα αλλά και προς εσένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάσεις και μη στηριχτείς στη διαίσθηση σου γιατί σήμερα μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα