Life

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Αυγούστου;

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως μέσα σου κρύβεις ένα παιδί που έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με κάτι που το ευχαριστεί. Όσες δουλειές και να έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα καθώς όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλλειμα. Μια βόλτα με φίλους σου, μια ρομαντική έξοδο με το ταίρι σου ή η ενασχόληση σου με οτιδήποτε σε γεμίζει θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Εκμεταλλεύσου τη θετική σου διάθεση και μην αφήσεις τη ημέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάτι για εσένα.

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι αρκετά εύθικτος/η και εσωστρεφής με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για αστεία και συζητήσεις. Η σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν ή θα σε κουράσουν. Απόφυγε τους εκνευρισμούς με τους δικούς σου καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο θα το χάσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει και θέματα καριέρας για αυτό θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να αποφύγεις παγίδες…

Δίδυμοι

Σήμερα δεν πρόκειται να μείνεις σπίτι καθώς η ενέργεια που θα σου χαρίσει η Σελήνη από το Λέοντα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία. Την τιμητική τους θα έχουν οι επαφές και οι συναντήσεις με γνωστούς, αγαπημένους συγγενείς ακόμα και γείτονες προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η ημέρα είναι ιδανική για να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι για εσένα που θα τονώσει αμέσως την αυτοπεποίθηση σου. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε σπατάλες και αγορές που δεν χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Σήμερα το ηθικό σου δεν θα είναι ακμαίο καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε θέματα που απασχολούν το πορτοφόλι σου με αποτέλεσμα να νιώθεις αγχωμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα εντείνει την ανασφάλεια σου με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθείς προς αναζήτηση νέων πόρων. Καλύτερα να μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση, ούτε να προβείς σε οικονομικές διεκδικήσεις στη δουλειά καθώς είναι πολύ πιθανό να μη δώσεις σημασία σε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτες σκέψεις καθώς θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου καθώς δεν θα διστάσεις να τους δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, είτε αρνητικά είτε θετικά, και μάλιστα χωρίς ίχνος τακτ! Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα ξυπνήσεις και δεν θα έχεις τη συνηθισμένη ενέργεια που έχεις συνήθως καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου προκαλέσει μια ανησυχία. Είναι πιθανό να κάνεις διάφορα σενάρια με το μυαλό σου που ξέρεις πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως παρόλα αυτά θα σε αγχώνουν. Αποτέλεσμα αυτών είναι να γίνεις καχύποπτος/η με όλους και με όλα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη καχυποψία σου καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και βασική σου προτεραιότητα θα είναι τα θέματα που απασχολούν τους άλλους και ιδιαίτερα τους φίλους σου. Σήμερα οι συμβουλές σου θα είναι σωστές και στοχευόμενες για αυτό και οι φίλοι σου θα περιμένουν τη γνώμη σου. Η ημέρα ενδείκνυται για συλλογικές δραστηριότητες, κοινούς σκοπούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σύνολο. Μέσα από αυτά θα σου δοθεί και η ευκαιρία να κάνεις νέες συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις που έχεις.

Σκορπιός

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της ανέμελης περιόδου του καλοκαιριού τόσο το μυαλό σου θα βρίσκεται κολλημένο σε σκέψεις σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και είναι πιθανό ήδη να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα στην καριέρα σου. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις με τη λογική και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν οριστικοποιήσεις οτιδήποτε σχετικό με το επαγγελματικό σου μέλλον.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι καλά παρά μόνο αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές ενώ βρίσκεσαι διακοπές ή έστω στην παραλία. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής και θα ηρεμήσεις μόνο αν βρεθείς κάπου που μπορείς να χαλαρώσεις. Αν έχεις γυρίσει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας προσπάθησε να βρεις τρόπο να αποδράσεις έστω για λίγο. Επαφές με φίλους, συναντήσεις με συγγενείς και κουμπάρους ή μια μικρή απόδραση θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στόχο σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σου και στις σκέψεις σου. Η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς θα προσπαθήσεις με ιδιαίτερο πάθος να καταφέρεις αυτά που έχεις βάλει ως στόχο. Πρόσεξε καθώς η θέρμη σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τους ανθρώπους που θα “διαπραγματευτείς” σήμερα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να τους δώσεις έστω το δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους!

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σήμερα θα είναι δύσκολο να υποστηρίξεις τα θέλω σου καθώς θα σκέφτεσαι περισσότερο τι θέλουν οι άλλοι και λιγότερο τι θέλεις εσύ. Είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά καλύτερα να μη βιαστείς να αποφασίσεις.

Ιχθύς

Θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και θα σε βγάλουν από τη χαλαρή διάθεση και την ανεμελιά του καλοκαιριού. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσεις πως έχεις κάποιες δουλειές που δε γίνεται να αναβάλλεις. Αν εσύ παρόλα αυτά τις αναβάλλεις μην ανησυχείς καθώς θα σε περιμένουν και αύριο! Αν εκμεταλλευτείς σωστά την ημέρα σου τότε θα καταφέρεις να τις τελειώσεις και να σου μείνει και χρόνος για εσένα.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα